Veneto

En meget delikat, forfriskende tør vin med en lækker frugtsødme og nuancer af ferskner, æbler og vilde blomster. En rigtig sommervin som vil egne sig godt til forretter, skaldyr, fisk eller fjerkræ.
79,00 DKK
Cantine Lenotti COLLE DEI TIGLI
Det er friskhed, aroma og frugtkarakter, som prioriteres i denne vin, og den er også umiddelbar, sprød og meget delikat i både duft og smag.
Her finder man toner af citrusfrugter, abrikos og blomster, som vil matche forretter med salat, skaldyr og de fleste retter med dampet fisk, pasta eller risotto med skaldyr, fisk, fjerkræ og kalv.
89,00 DKK
San Giorgio Pinot Grigio
En yderst charmerende økologiskdyrkede vin med klassisk, italiensk
identitet
Vinen har en blank, lysgylden farve og delikate, umiddelbare aromaer af akacieblomster og ferskner. Smagen er frisk og afrundet og slutter med god velour. En meget charmerende, umiddelbar og appetitgivende vin.
89,00 DKK
Bio Bio Chardonnay Økologisk
Vinen har en fin strågul farve. Duften er intens aromatisk med citrus, mandler og fersken. I smagen går de samme elementer igen samt nektariner og abrikoser og et snert af sødme. Det er en blød og cremet vin, med en forfriskende og velbalanceret afslutning.
Server den ved 8-10 grader til fiskeretter, krydrede asiatiske retter og modne oste - eller et glas i utide eller som aperitif.
 
Også kaldet "den hvide amarone"
135,00 DKK
Romeo-Juliet Bianco Passimento
Backe Vin ApS | CVR: 40354808 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk