Toscana

Vinen er sammensat af 85% Sangiovese, 5% Merlot, 5% Petit Verdot og 5% Alicante som kommer fra tre vingårde i Toscana. Sangiovese hentes i Montalcino , Castelnuovo Berardenga og i Magliano. Det er den som giver elegancen i blandingen. Alicante-druen fra Maremma bringer intensitet og struktur, mens Merlot giver rundhed og en sarte aroma. Endelig bringer Petit Verdot struktur og farve.
99,00 DKK
Caparzo Sangiovese
Borgo Scopeto fremstår med en dyb, brillant rød farve. I næsen mødes man af en rig og intens duft af vilde, mørke bær, nuancer af chokolade samt et fint strejf af vanille fra fadlagringen.
Smagen er et studie i harmoni og elegance, og samtidig er det en vin, der vil kunne udvikle sig positivt over de næste 8-10 år.
Vinen har stor fylde, fin frugtsødme og blød tannin. Det hele munder ud i en indsmigrende lang og vedholdende eftersmag.
Vinen vil være en velegnet ledsager til de fleste kødretter, men er specielt velegnet til retter med pasta eller ris samt ikke for modne oste.
110,00 DKK
Borgo Scopeto Chianti Classico
Vinen har en charmerende og sødmefuld frugt samt en meget typisk Sangiovese duft (duft og smag af modne kirsebær). Den er meget umiddelbar og charmerende, let drikkelig, men besidder samtidig en rankhed og en nerve, som matcher frugtsødmen meget fint. Den slutter tør og elegant med en lækker, afrundet tannin.
169,00 DKK
Salcheto Rosso di Montepulciano. Økologisk
Vinen besidder en umiddelbar bærsødme, i form af sorte kirsebær og solbær, tilsat en smule krydderi der leder tankerne hen på tobak, muskus og lavendel. Vinen er luftig og poleret, men har en tæt og dyb koncentration. En vibrerende, ren og velsmagende vin.
 
Cifra er indgangsportalen til Duemanis vinøse univers. Lavet på 100% Cabernet Franc. Produktionen er årligt på ca. 20.000 flasker. Gæring, maceration og lagring foregår i temperaturregulerede cementkar (vats). Vinen gennemgår hverken klaring eller filtrering.
299,00 DKK
Duemani Cifra. Økologisk

I duften er det først Sangiovese, som dominerer med klassiske røde og delikate nuancer af kirsebær (kirsch) og røde bær. Men ret hurtigt kommer Merlots og Syrahs ╦tætpakkede stil╦ og kødfuldhed frem. I smagen er vinen mørkere i stil med karakterer af solbær og brombær og i sin ungdom en smule domineret af træ og tannin.

 

325,00 DKK
Gaja Promis
Nøgleordene her er intensitet, koncentration og balance! Det vælter ud med sødmefulde frugtnuancer som blommer, brombær, men også med mere krydrede toner af engelsk lakrids og tobak. Den slutter med gode krydderier og en sart, saltet karakter. Sprød, kraftfuld og harmonisk, med et godt modningspotentiale. En fabelagtig vin.
399,00 DKK
Salcheto Vino Nobile di Montepulciano Riserve. Økologisk
Borgonero er ekstrem koncentreret og intens i sin mørkerød farve. I næsen er vinen utrolig kompleks og charmerende, med næsten æteriske dufte af læder og tobak. I smagen overvældes man af en meget struktureret og voldsom mørk karakter først, men ret hurtig går vinen over i det mere velour- eller nærmest silkeagtigt ═ noget som forbavser i en så kraftig vin.
Server den med f.eks. kraftige supper, stegt rødt kød, retter med trøfler, svampe, samt modne oste.
Prøv den også til fiskeretter serveret med en kraftig sauce eller fond.
Tilbud
399,00 299,00 DKK
Borgo Scopeto Borgonero Magnum
Farven er ekstremt mørk med ruby-toner, og i duften finder man toner af friskbrændt kaffe, læder, brombær, solbær og lakrids.
I smagen er vinen meget struktureret, intens og kompleks. Frugtkoncentrationen er imponerende, og vinen er samtidig meget ren og harmonisk.
Trækarakteren og tanninen smelter fint sammen med frugten, men vinen har samtidig et kæmpe potentiale.
499,00 DKK
Gaja Magari Rosso di Toscana
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk