Vin og spiritus på tilbud - Se efter om der er noget, der frister.

I sin ungdom er den stadig en smule lukket i duften, men den udvikler sig fint, hvis man enten ilter vinen på karaffel eller ilter den godt i glasset.
Den udvikler da stor kompleksitet i sine aromaer af mørke bær (solbær, blåbær og blommer).
I smagen finder man både mørke nuancer af chokolade og mokka, men også mere kølige, sprøde toner, som gør vinen meget harmonisk og meget velegnet til gastronomien.
Tilbud
179,00 129,00 DKK
Columbia Crest Cabernet Sauvignon Grand Estates
Vinen har en sart rosé farve mellem laksefarve og kirsebær. I næsen finder man nuancer af kirsebær og jordbær, og i smagen oplever man en utroligt ren og delikat rosévin. Eftersmagen er ligeledes meget ren og charmerende. I det hele taget en meget vellavet og liflig vin som egner sig godt til alle forretter, salater, kolde buffeter eller lyse kødretter.
Tilbud
89,00 79,00 DKK
Bodegas Ochoa Calendas Rosado
Claudio Lenotti har en magisk evne til at ramme lige i Bulls Eye i forhold til den danske smag inden for vin – og hans Amarone er ingen undtagelse.
Brug den til julemiddagen og til stor forkælelse…
 
Amarone Classico fra Lenotti er lavet på områdets klassiske druer Corvina, (som nemt angribes af den ædle råddenskab) samt Rondinella og Molinara høstet på firmaets parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. Dyb, rubinrød farve og en meget eterisk og eksotisk duft. Smagen er fyldig, varm og velouragtig, med en en god frugtkoncentration og charmerende friskhed til sidst, som flot fremhæver trækarakteren. Prøv den til okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.
Tilbud
299,00 275,00 DKK
Cantine Lenotti AMARONE CLASSICO
En meget delikat, forfriskende tør vin med en lækker frugtsødme og nuancer af ferskner, æbler og vilde blomster. En rigtig sommervin som vil egne sig godt til forretter, skaldyr, fisk eller fjerkræ.
Tilbud
79,00 69,00 DKK
Cantine Lenotti COLLE DEI TIGLI

"Le Olle" har en flot, dybrød farve, og i duften finder man nuancer af rosiner, krydderier og modne frugter. Smagen er dyb og sprød med en behersket bærsødme og en perfekt balance mellem strukturen, finessen og blødheden.

Den vil egne sig flot til lam, grillet svine-, kalve- eller oksekød samt til modne oste.

Tilbud
139,00 99,00 DKK
Lenotti Bardolino Classico LE OLLE
En usædvanligt spændende vin med masser af farve og fedme i glasset og en krydret, lidt mørk og kompleks duft. I smagen byder vinen på en meget charmerende harmoni mellem styrke, krydderier og en velouragtig blødhed. Prøv den til fjerkræ, kalv og lam men også til grillet fisk!
Tilbud
79,00 69,00 DKK
Cantine Lenotti ROSSO PASSO
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk