Vin og spiritus på tilbud - Se efter om der er noget, der frister.

Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer.
Ca. 40% af druernes vægt forsvinder under tørring, og resultatet
bliver en ”gardin”-tung vin, hvor kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse.
Tilbud
135,00 99,00 DKK
Cielo Appassionatamente
En ægte og kompromisløs Rosso di Montalcino-vin lavet på 100% Sangiovese efter alle kunstens regler. Primære smagsindtryk af helt unge kirsebær, hvid peber, sødlig lakrids og cedertræ. Det pakkes elegant og næsten eksotisk ind i en harmonisk eftersmag, der er vedvarende. En imponerende vin!

Den vil egne sig fint til pastaretter med sauce, kraftige grønsagsretter, grillet kød og modne oste. Vinen har potentiale nok til flere års lagring (4-8), hvis man har tålmodighed til det. Drukket i sin ungdom, må den gerne iltes på karaffel i 1-2 timer.
Tilbud
299,00 199,00 DKK
Caparzo Rosso di Montalcino Magnum
Vinen har en mørk, dybrød farve. Duften er meget åben med nuancer af modne hindbær, blommer, chokolade og en smule vanilje. I smagen er vinen meget kødfuld og fyldig, med masser af frugtkoncentration og samtidig god struktur og en god tannin til sidst. Trækarakteren fra fadene afsløres, men er ikke dominerende. Det er en meget fyldig, kompleks og samtidig charmerende vin.

Serveres til and, lam, okse og vildt. Den perfekte vin til kraftige, sammenkogte retter.
Tilbud
149,00 129,00 DKK
Paxton MV Shiraz. Økologisk
Valgrande er lavet på Nebbiolo druer fra marken af samme navn nær landsbyen Treiso. På den 3h.’s store parcel familien Grasso ejer, er vinstokkene plantet i 1971, 1985 og 2000. Generelt bliver druerne på Valgrande høstet ret sent (slutningen af september til midt i oktober), da marken vender mod vest og udsættes ofte for store temperaturforskelle. Det giver et langt modningsforløb og derfor mere koncentrerede og aromatiske vine.
 
Vinen har en dyb, mørkerød farve. I næsen finder man modne, bløde toner af chokolade og kaffe. Smagen er mere delikat, end man forventer efter duften. Her finder man nuancer af kakao, men også lækre, krydrede toner af solbær, anis og vilde kirsebær. En god sammensætning af mørke og lysere, friske toner. Den slutter blødt og harmonisk, nærmest velouragtigt.
Tilbud
319,00 249,00 DKK
Ca del Baio Barbaresco Vallegrande
Columbia Crest Gold har en dyb, mørk, rubinrød farve.
Duften er ret åben, med aromatiske, friske nuancer af røde bær, hindbær, kirsebær men også hybenblomst.
I munden virker vinen mørkere, med toner af mørk chokolade, engelsk lakrids og skovbund. Den slutter med en lang, delikat eftersmag, nærmest frisk i stilen.
En meget sammensat og charmerende vin sjælden for en Cabernet Franc-baseret vin
Tilbud
179,00 99,00 DKK
Columbia Crest Gold
Pinot Noir Sonoma Coast byder på eksotiske toner af eukalyptus, røde kirsebær og mere kølige toner af mynte. I smagen har vinen en god fylde med toner af røde bær og blommer. Stilen er meget frugtrig og afrundet og gør vinen meget anvendelig til både lette og kraftige retter, med eller uden kød.
Tilbud
185,00 149,00 DKK
Cline Pinot Noir Sonoma Coast
Cline Zinfandel Ancient Vines finder man nuancer af solbær, hvid peber, krydderier, kaffe og chokolade. De optimalmodne druer giver vinen en utrolig koncentration i munden. Opholdet på nye og brugte fade giver et flot modspil til frugtsødmen og giver vinen god harmoni.
Tilbud
185,00 149,00 DKK
Cline Zinfandel Ancient Vines
Farven er gylden, med rødlige kobber og maghony nuancer, duften er rig på frugt og krydderier, med et hint af nødder og honning. Rommen har en lækker dyb, fløjlsagtig og forførende smag med noter af af vanilje, kryderier, banan samt et hint af toffee.
 
En utrolig flot og vellykket rom. Ron de Jeremy X.O er en 15 år gammel solera rom. Et blend af rom fra nogle af caribiens dygtigste romproducenter fra Barbados, Trinidad, Jamaica og Guyana.
Tilbud
349,00 299,00 DKK
Ron de Jeremy XO
Levende rubinrød til violet farve. I duften finder du modne frugter, solbærlikør, sydfranske krydderurter og lakrids.
Smagen er blød, rund og fyldig kombineret med stor kombleksitet.
12 måneder på franske fade.
Minder på mange måder om Châteauneuf-du-Pape. Samme druer og varme
klima, men prisen er en helt anden!
Tilbud
195,00 129,00 DKK
Paul Jaboulet Ainé Côtes du Rhône Plan de Dieu
En stor ”muskuløs” argentiner sprængfyldt med smag, der vil ledsage krafti-gere kødretter på bedste vis.
Næsten sort i farven med stor viskositet (gardiner) i glasset. Solbær, lakrids, sødlig tobak, træ og ikke mindst fadlagringen på 10 måneder pirrer alle indtrykkene.
Bonarda og Petit Verdot-druerne giver styrke og struktur, hvilket gør vinen
lagringsvenlig i op til 5 år.
Bør dekanteres og nydes af store glas
Tilbud
129,00 99,00 DKK
Kaiken Terroir Malbec
En mastodont af en italiener!
Denne Appassimento fra Abruzzo-regionen bliver produceret på samme vis som en Amarone og får dermed de samme karaktertræk.
Alle smagsparametre er skruet op på fuld styrke.
En voluminøs, saftig og ekstrem fyldig vin med høj alkohol.
Bør dekanteres og nydes af store glas.
Økologisk dyrket.
For dem der elsker Amarone
Tilbud
149,00 99,00 DKK
Passi-Reali Vino Organico
Duften er meget frugtrig med noter af modne bær som kirsebær og jordbær.
I smagen går de samme elementer igen toppet op med solbær, kandiseret frugt.
Fadlagringen bidrager med ristede noter fra friskmalet kaffe samt tobak, chokolade og vanilje. Det er en blød, elegant og nærmest cremet, harmonisk vin, hvor tanninerne og den modne frugt holder snor i det hele og sørger for en flot og lang finish.
Tilbud
179,00 149,00 DKK
Montes Aplha Cabernet Sauvignon
Klassisk for Graciano er vinen først en smule lukket i duften, men med lidt iltning i glasset kommer der meget intense, dybe, mineralske toner med nuancer af modne, mørke bær, hvidt peber.
I smagen er vinen meget kompleks og samtidig utrolig afrundet og velouragtig. I eftersmagen har vinen en god friskhed og en tannin og frugt, som giver den et godt gemmepotentiale.
Tilbud
139,00 99,00 DKK
Bodegas Ochoa Mil Gracias
Borgonero er ekstrem koncentreret og intens i sin mørkerød farve. I næsen er vinen utrolig kompleks og charmerende, med næsten æteriske dufte af læder og tobak. I smagen overvældes man af en meget struktureret og voldsom mørk karakter først, men ret hurtig går vinen over i det mere velour- eller nærmest silkeagtigt ═ noget som forbavser i en så kraftig vin.
Server den med f.eks. kraftige supper, stegt rødt kød, retter med trøfler, svampe, samt modne oste.
Prøv den også til fiskeretter serveret med en kraftig sauce eller fond.
Tilbud
399,00 299,00 DKK
Borgo Scopeto Borgonero Magnum
Vinen har en flot, blank rubinrøde farve. Duften er frugtrig og umiddelbar med nuancer af modne kirsebær. Smagen er harmonisk med en god balance mellem friskhed og blødhed. I eftersmagen finder man behagelige toner af blommer og jordbær.
Server den til specialiteter fra Middelhavet såsom pastaretter, ratatouille og retter lavet på fjerkræ eller svinekød.
Tilbud
89,00 69,00 DKK
San Giorgio Sangiovese di Puglia
Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære. Vinen har et godt gemmepotentiale. Server den til lam, vildt eller okse, gerne tilberedt med løg, hvidløg og vilde svamper.
Tilbud
425,00 375,00 DKK
Paul Jaboulet Crozes Hermitage Domaine de Thalabert 2015
I duften finder man både karakter af modne røde frugter, krydderier og let røgede toner. Smagen har først en god blødhed i munden, men udvikler sig flot mod det mere intense, eksotiske og får en krydret karakter.
Eftersmagen er lang, harmonisk og viser både nuancer af friskhed og ungdom, men samtidig også mere komplekse aromaer af chokolade og vanilje.
Tilbud
179,00 139,00 DKK
Bodegas Dominio de Cair. Cair Cuvée
Vinen er et skoleeksempel på, at klassiske, kraftige og alkoholrige (14,5 %) Rioja-vine også kan være ekstremt delikate og charmerende.
Man fornemmer en god portion tannin, som sikrer den god odningspotentiale. Den slutter meget harmonisk og nærmest charmerende selv om den helt klart vil vinde ved en god iltning på karaffel.
Server den til lam, vildt, okse- eller kalvekød, gerne serveret med en cremet sauce, svampe og bær
Tilbud
255,00 199,00 DKK
Luis Canas Reserva Seleccion de la Familia
Vinen har en intens, rubinrød farve. I glasset er der en fin frugt, florale aromaer og mørke bær som solbær. I smagen går den modne frugt igen, akkompagneret af kaffe- og chokoladenoter. Det er en blød, velbalanceret vin, hvor den fint doserede syre og de runde og elegante tanniner giver en flot finale.
Tilbud
99,00 79,00 DKK
Kaiken Malbec
I smagen er det de mørkere og mere koncentrerede toner, som først kommer frem, med krydrede karakterer af peber, nellike og vanille. Vinen slutter ret delikat, med en meget klassisk Brunello velour.
Tilbud
325,00 299,00 DKK
Caparzo Brunello di Montalcino
Ervamoira var den første Quinta i Douro området, som efter mange års forsøg gik over til at have separate marker med kun en bestemt drue pr. mark tilpasset jordbunden og klimaet. Da Ramos Pintos 10 år gamle portvin udelukkende kommer derfra, er det en såkaldt Single Quinta Port, noget som er sjældent for en 10 års Port. Ramos Pintos 10 Years Old Port har en smuk lys, orange farve med grønligt skær. I duften er den meget åben med umiddelbare frugtrige toner og en vidunderlig nøddeagtig bouquet. Smagen er sødmefyldt og fantastisk aromatisk med toner af tørre frugter, figner, mandler og svesker.
Tilbud
285,00 265,00 DKK
Ramos-Pinto 10 YEARS TAWNY
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk