RosÚvin

Rosevine RosÚvine
 
Born from the marriage of Merlot, Tannat and Cabernet, this rosé wine reveals an intense and complex bouquet composed of the sweet aromas of wild strawberries, citrus fruits and fresh juicy blackcurrants. This smooth and seductive wine will accompany perfectly the «tapas» and grills of warm summer days, in the shade of an arbor, lulled by the song of the cicadas...
79,00 DKK
Domaine Horgelus, Rose
Vinen har en sart rosé farve mellem laksefarve og kirsebær. I næsen finder man nuancer af kirsebær og jordbær, og i smagen oplever man en utroligt ren og delikat rosévin. Eftersmagen er ligeledes meget ren og charmerende. I det hele taget en meget vellavet og liflig vin som egner sig godt til alle forretter, salater, kolde buffeter eller lyse kødretter.
Tilbud
89,00 79,00 DKK
Bodegas Ochoa Calendas Rosado
”Tramari” Rosé di Primitivo er utrolig aromatisk i duften med toner af kirsebær, hindbær og middelhavets krydderurter. I smagen er vinen frugtrig, umiddelbar og elegant, med en god sprødhed i eftersmagen. Den hører til de lette, delikate og saftige roséer.
99,00 DKK
San Marzano Tramari RosÚ
Sammensætningen af druesorterne Grenache og Syrah, som giver saft, frugt og umiddelbarhed, harmonerer fint med Cabernet Franc-druer, som giver koncentration og rygrad. Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner. Smagen er let og harmonisk, med god balance mellem frugtsødme og friskhed og dejlige, friske, eksotiske krydderier i eftersmagen.
89,00 DKK
DOMAINE MONTROSE ROS╔
Halvtør lys rosa vin der har en frugtagtig aroma, er velafbalanceret, med en behagelig finish. Noter fra hindbær og jordbær. Druer er vinificeret som en hvidvin, kold fermenteret uden skind for at opretholde frugtighed.

Fremragende som en Aperitif eller med et let måltid.
199,00 DKK
Brotherhood White Zinfandel Magnum
Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner. Smagen er let og harmonisk, med god balance mellem frugtsødme og friskhed og dejlige, friske, eksotiske krydderier i eftersmagen.
220,00 DKK
Domaine Montrose RosÚ Magnum
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsing°r  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk