RosÚvin

Rosevine RosÚvine
 
Born from the marriage of Merlot, Tannat and Cabernet, this rosé wine reveals an intense and complex bouquet composed of the sweet aromas of wild strawberries, citrus fruits and fresh juicy blackcurrants. This smooth and seductive wine will accompany perfectly the «tapas» and grills of warm summer days, in the shade of an arbor, lulled by the song of the cicadas...
79,00 DKK
Domaine Horgelus, Rose
Vinen har en smuk, blank, pink farve. Duften er meget umiddelbar, med især toner af jordbær. I smagen er vinen først sprød og liflig, men efter få sekunder udvikler den en god fylde og rundhed. Den slutter tør, med god frugtrighed og milde krydderier. Perfekt til f.eks. kolde buffeter med salater, diverse pålæg, grøntsagstærter, pasta- eller risottoretter med skaldyr, fisk eller fjerkræ i hvid sauce.
Tilbud
85,00 69,00 DKK
MOULIN DE GASSAC 1. SEL. ROS╔
Vinen har en sart rosé farve mellem laksefarve og kirsebær. I næsen finder man nuancer af kirsebær og jordbær, og i smagen oplever man en utroligt ren og delikat rosévin. Eftersmagen er ligeledes meget ren og charmerende. I det hele taget en meget vellavet og liflig vin som egner sig godt til alle forretter, salater, kolde buffeter eller lyse kødretter.
Tilbud
89,00 75,00 DKK
Bodegas Ochoa Calendas Rosado
Det er en meget spændende og kompleks rosé, man her har med at gøre. Farven er klassisk rosé med et meget brillant rødligt skær. I duften finder man nuancer af friskplukkede ferskner og blommer, og i smagen har vinen en sart friskhed og en finesse, som harmonerer meget fint med druernes krydrede og frugtrige toner. Chiaretto slutter meget rent og sprødt. Vinen vil egne sig perfekt som et lille glas i utide, til forretter med salat, fisk og skaldyr eller til lette retter med kylling, kalkun eller kalv. Prøv den også med stegt fisk eller pizza. Server den ved ca. 8-10 grader.
89,00 DKK
Cantine Lenotti CHIARETTO BARDOLINO
”Tramari” Rosé di Primitivo er utrolig aromatisk i duften med toner af kirsebær, hindbær og middelhavets krydderurter. I smagen er vinen frugtrig, umiddelbar og elegant, med en god sprødhed i eftersmagen. Den hører til de lette, delikate og saftige roséer.
Tilbud
99,00 89,00 DKK
San Marzano Tramari RosÚ
Sammensætningen af druesorterne Grenache og Syrah, som giver saft, frugt og umiddelbarhed, harmonerer fint med Cabernet Franc-druer, som giver koncentration og rygrad. Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner. Smagen er let og harmonisk, med god balance mellem frugtsødme og friskhed og dejlige, friske, eksotiske krydderier i eftersmagen.
89,00 DKK
DOMAINE MONTROSE ROS╔
By.Ott er lavet i den typiske stil, rosé specialisterne hos Domaines Ott er berømte for. I en ny kælder på ejendommen Chateau de Selle er By.Ott blevet perfektioneret til dig der elsker rosé.
199,00 DKK
By Ott
Halvtør lys rosa vin der har en frugtagtig aroma, er velafbalanceret, med en behagelig finish. Noter fra hindbær og jordbær. Druer er vinificeret som en hvidvin, kold fermenteret uden skind for at opretholde frugtighed.

Fremragende som en Aperitif eller med et let måltid.
199,00 DKK
Brotherhood White Zinfandel Magnum
Vinen har en flot, brillant, sund, rødlig farve, og allerede i duften finder man charmerende nuancer af røde bær som hindbær, jordbær og en sart aroma af ferskner. Smagen er let og harmonisk, med god balance mellem frugtsødme og friskhed og dejlige, friske, eksotiske krydderier i eftersmagen.
220,00 DKK
Domaine Montrose RosÚ Magnum
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsing°r  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk