Prisvindende dansk rom - RUM I Skotlander Spirits
 
Skotlander Spirits har taget romproduktionen op i Danmark. Igen, fristes man til at sige. For der var engang for meget længe siden, hvor det faktisk var de vesteuropæiske lande, der dominerede den traditionsforbundne romproduktion.
 
 

Eventyret tog nemlig sin begyndelse helt tilbage i 1600-tallet og nærmere bestemt i det caribiske øhav, hvor de prægtige sejlskibe fragtede deres gods. På de caribiske øer blev den liflige rom produceret, så de ædle dråber kunne fragtes om bord på skibene og gøre sømændenes strabadsfyldte, lange hjemfærd, bare nogenlunde tålelig.

Især England og Frankrig havde godt gang i romtønderne, men Danmark kom i den grad med på bølgen, da kronen overtog De Vestindiske Øer tilbage i år 1755.
 
Den dansk producerede rom kan købes længere nede på denne side, find den under 'S'
 

rom

Skotlander HANDCRAFTED RUM I

 
Her er den så. Vores første, lyse, rom. Fremstillet på noget af verdens bedste rørsukkermelasse. Langsomt destilleret på Aroma Kobber Destillationsapparat. Derefter fortyndet med vand fra den nordjyske kilde.
Kan drikkes i cocktails for en meget raffineret romsmag, men vi forslår at nyde den, som den er skabt; helt alene i glasset (neat).
Du kan tydeligt fornemme restsukkeret. Og den bløde smag af alkohol.
ENJOY WITH NOBLE FRIENDS
Alc. 40 % / 50 cl.
Awards: GULD, The RumXP Tasting Competition i Miami 2014. Bronze ved Madrid Rom Conference 2014.
Lagerstatus: Ubegrænset antal
599,00 DKK
Skotlander HANDCRAFTED RUM I
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk