Rødvine fra USA

rødvine fra USA rødvine fra USA
Vinen har en flot, mørk, blank rubinrød farve.
I duften finder man nuancer af mørke kirsebær og blåbær, men også en smule vanilje.
Smagen er frugtrig og saftig med god velour og en afrundet tannin i eftersmagen.
Den giver allerede meget fra sig i sin ungdom, men kan også modnes i 4-5 år.
99,00 DKK
Two Wines Merlot
I Clines Zinfandel finder man karakter af mørke bær (sort kirsebær og hindbær) i duften.
I smagen er vinen meget frugtrig med krydrede toner og en flot finish med nuancer af vanille og bløde tanniner.
Det er en vin, som er meget behagelig i sin ungdom, men som får mere charme og harmoni med alderen.
99,00 DKK
Cline Zinfandel
Cline Cellars dominerer år efter år Robert Parkers liste ”Best Buys from California”, og der er da også et højt konsistent niveau i deres
vine år efter år. Cline Syrah er lidt af en Crowd Pleaser, men på den gode måde, uden at lefle for nogen. Moden, krydret Syrah med en let
sødme – værsgo’ at servere.
 
Syrah "Cal", som man kalder vinen på gården, har en flot, mørk farve. Duften er åben med nuancer af sort peber og mørke bær. I smagen finder man en både frugtrig og krydret stil, en blød tannin og en meget charmerende eftersmag med toner af brombær og blåbær.
129,00 DKK
Cline Cellars SYRAH Sonoma County
Denne vin har den danske vinmager Leo Steen lavet specielt til det danske marked og målrettet den danske smag og gastronomi, og den findes
kun hos os! Det er en vin, der skal mad til, og så åbner den sig med mørk, krydret og potent fylde. Den er også glimrende til julemaden.
 
 
169,00 DKK
Leo Steen Zinfandel
Duften er meget elegant og sprød for en Syrah at være, med afdæmpede nuancer af tørrede krydderier og komplekse toner af små bær og violer. Smagen afslører en god kødfuldhed med mere koncentrerede nuancer af modne, mørke bær og cedertræ, med toner af sorte peber og en god, afrundet tannin.
179,00 DKK
Columbia Crest Syrah Grand Estates
Columbia Crest Gold har en dyb, mørk, rubinrød farve.
Duften er ret åben, med aromatiske, friske nuancer af røde bær, hindbær, kirsebær men også hybenblomst.
I munden virker vinen mørkere, med toner af mørk chokolade, engelsk lakrids og skovbund. Den slutter med en lang, delikat eftersmag, nærmest frisk i stilen.
En meget sammensat og charmerende vin sjælden for en Cabernet Franc-baseret vin
179,00 DKK
Columbia Crest Gold
Pinot Noir Sonoma Coast byder på eksotiske toner af eukalyptus, røde kirsebær og mere kølige toner af mynte. I smagen har vinen en god fylde med toner af røde bær og blommer. Stilen er meget frugtrig og afrundet og gør vinen meget anvendelig til både lette og kraftige retter, med eller uden kød.
185,00 DKK
Cline Pinot Noir Sonoma Coast
Cline Zinfandel Ancient Vines finder man nuancer af solbær, hvid peber, krydderier, kaffe og chokolade. De optimalmodne druer giver vinen en utrolig koncentration i munden. Opholdet på nye og brugte fade giver et flot modspil til frugtsødmen og giver vinen god harmoni.
185,00 DKK
Cline Zinfandel Ancient Vines
Lavet på druer fra nogle af de ældste vinstokke hos Cline, nogle over 100 år gamle. De giver et meget lille udbytte men til gengæld meget koncentrerede vine
Oakleys sandholdige jord giver ofte vine med en speciel karakter af chokolade. Tanninen er blød i denne Mourvèdre, som er meget fyldig i munden med toner af kirsebær og mynte, der gør den meget frisk og charmerende med klassiske toner af modne, mørke bær og bitter chokolade.
10 måneder på amerikanske fade. 
 
“Cline Celler is one of the best value wineries in the United States.
Tasting trouht their current releases unearthed the following
bargains that I can enthusiastically recommend.”
Robert Parker
185,00 DKK
Cline Mourvèdre Ancient Vines
Her finder man aromatiske og mineralske nuancer af røde kirsebær, men også mørkere toner af solbær og brombær.
Den mørke stil bliver bekræftet i smagen, hvor vine afslører intense toner af syltede frugter, blommer, vanilje, bitter chokolade og en smule lakrids.
Tro mod H3-vinserien fra Columbia Crest slutter den med kølige, sprøde toner, med god mineralitet og tannin.
199,00 DKK
Columbia Crest H3 Cabernet Sauvignon
Det siges at Bechthold vinmarken er det ældste Cinsault-mark på jorden, beplantet i 1886!
 
En meget mørk vin i farven med en åben, frugtrig, en smule krydret duft med nuancer af syltede røde og sorte bær. Smagen er meget velouragtig med fyldige toner af mørke bær (brombær, tyttebær), men samtidig med en god struktur og en mineralsk og sprød finish. Det er en meget harmonisk og vellavet vin
249,00 DKK
Birichino Cinsault Bechthold Vineyard
Lemelson Six Vineyards er som sit navn siger det, en rødvin der er sammensat af druer, der kommer fra seks forskellige marker. Principielt bruger man de bedste vine blandt dem, som ikke indgår i enkeltmarks- eller Reservevinene hos Lemelson.
I duften finder man nuancer af mørke kirsebær og brombær, men også en smule træ og en meget charmerende tone af mynte/eukalyptus. I smagen er det karakterer af mørke bær, som dominerer med nuancer af peber og lidt kakao. Den lange, sprøde og charmerende eftersmag efterlader et meget frugtfyldigt og behageligt indtryk.

Brug Six Vineyards Pinot Noir til fjerkræ, lyst kød, and og lam men også til lette forretter, patéer eller til et lille glas uden mad...
265,00 DKK
Lemelson Vineyards, Six Vineyards, Pinot Noir
Vinen byder på komplekse nuancer af eukalyptus, mynte og eksotiske krydderier i duften og er altid en af Cline Cellars kraftigste vine.
I smagen finder man toner af friskplukkede vilde bær, mørk chokolade, vanille og egetræ.
Vinen byder også på friske toner af syltede frugter, som man hos Cline ofte betegner som Oakleys klassiske terroir og som allerede kommer frem under plukningen af druerne under den varme sol.
299,00 DKK
Cline Big Break Zinfandel
Denne vin er lavet på Cabernet Sauvignon druer fra marker med alluvial lerjord, som har et moderat til lavt vandlagringspotentiale, hvilket bevirker, at vinstokkene bliver stressede og druerne dermed koncentrerede. Klimaet er ikke for varmt på grund af det nærtliggende Stillehav, og de kølige briser, dette giver, medfører, at druerne får en flot friskhed og frugt. Alle druer høstes i hånden.
 
Vinen har en dyb rubinrød farve. I duften finder man jordbær, mørke kirsebær og krydderier. Smagen er udpræget frugtdreven, med solbær og blomme, og den velintegrerede og veldoserede brug af fad giver en kompleksitet med noter af læder og ”ristethed”. Eftersmagen er fin og balanceret med modne tanniner.

Server vinen ved 17-19 grader til fx risotto med svampe (og rødvin), ratatouille, kalve- eller oksekød eller til lam. Er også god til modne oste. Er relativt moden allerede ved frigivelsen, men kan også gemmes i ca. ti år fra høståret.
299,00 DKK
NapaAngel Cabernet Sauvignon
I duft og smag finder man toner af modne brombær, mørke kirsebær, blommer, lakrids, chokolade og tobak. I den lange og harmoniske eftersmag finder man krydrede toner, vanilje samt flotte, afrundede tanniner.
Vinen er et helt studie i harmoni mellem kompleksitet, struktur og fylde på den ene side, og renhed, frugtrighed og friskhed på den anden.
599,00 DKK
Columbia Crest Cabernet Sauvignon Reserve
Backe Vin ApS | CVR: 40354808 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk