rødvine fra SydAfrika

rødvine fra SydAfrika rødvine fra Sydafrika
Hos Simonsig mener man, at de fine nuancer af hindbær, som er typisk for druen, ikke bør forstyrres af trækarakter, hvorfor vinen udelukkende er vinificeret i rustfrie ståltanke.Vinen er både fyldig og charmerende med nuancer af hindbær men også mørkere karakterer af blommer, brombær og lakrids i duften og en meget flot frugtkoncentration i smagen. I eftersmagen finder man nuancer af skovbund og syltede frugter.
129,00 DKK
Simonsig Pinotage
Vinen har den en flot, intens og sødmefuld aroma af røde og mørke bær. I smagen har vinen en god struktur og en god kompleksitet med toner af kaffe og bitter chokolade, som harmonerer meget godt med vinens sødmefulde toner. Eftersmagen er lang med en afrundet tannin.
149,00 DKK
Kanonkop Kadette Cape Blend
Vinen er mørk i farven, og i duften finder man modne frugtkarakterer, nuancer af violer og en subtil vanillearoma fra træet.
Smagen er utrolig klassisk for Shirah med masser af sødme, krydderier og mørke toner. Vinen har en meget lang og velouragtig eftersmag, med en god rankhed til sidst, som gør den meget anvendelig rent gastronomisk.
149,00 DKK
Simonsig Shiraz Mr. Borio´s
Kanonkop har altid været anerkendt som en af de bedste Pinotage producenter i Sydafrika (og dermed i verden) – hvis ikke den bedste. Nu har den store Pinotage fået en lillebror (eller en Kadet), der klart slægter storebror på, men til nærmest den halve pris.
En dejlig nyhed for elskere af stor vin fra Sydafrika – og en oplagt måde at smage super Pinotage for nybegyndere
 
 
149,00 DKK
Kanonkop Kadette Pinotage
En meget kompleks og intens vin. Den er meget dyb og mørk i duften, og i smagen finder man nuancer af solbær, cedertræ, mørk chokolade og tobak. Den har en flot intensitet og en aristokratisk og harmonisk stil, som er sjælden for en ren Cabernet Sauvignon.
159,00 DKK
Simonsig Cabernet Sauvignon Labyrinth
Kanonkop Estate er kendt for at lave en af de allerbedste Pinotage vine i Sydafrika. Vinstokkene er holdt i bush-stil (små buske), og nogle af planterne er over 50 år gamle. Slottet bruger ingen vanding på bush-vinstokkene. Udbyttet er derfor helt nede på 37 hl. pr. ha.
Det giver en usædvanligt koncentreret og kompleks vin, lidt voldsom først i duften, men med et meget lækkert bid til sidst og med virkelig flot harmoni.
299,00 DKK
Kanonkop Pinotage
Backe Vin ApS | CVR: 40354808 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk