rødvine fra Chile

rødvine fra Chile rødvin fra Chile
 
Vinen har en flot, dyb rubinrød farve. I duften finder man solbær, lidt blåbær og en antydning af violer og vanilje. Smagen er præget af både røde bær som hindbær og mørke kirsebær og solbær. Man fornemmer fadkarakter, men det er frugten, der dominerer. I eftersmagen er der noter af kaffe og vanilje.
99,00 DKK
Montes Reserva Cabernet Sauvignon
En ung merlot, der er lagret seks måneder på amerikansk eg. Elegant, raffineret og markant frugtig med krydret sort peber: Uimodståelig for Merlot-fans, harmonisk og blød på ganen. Aurelio besluttede at tilføje 15 % Cabernet Sauvignon for en bedre integration med egetræet, hvilket tilføjer struktur og raffinement og giver vinen lagringspotentiale.
99,00 DKK
Montes Reserve Merlot
Håndseleketeret Pinot Noir druer fra de bedste parceller fra den berømte Aconcagua dal i Chile. Perfekt velegnet til fjerkræ, kalv, men også til andre kødarter serveret med svampe, tyttebær eller andre ikke for tunge saucer.
125,00 DKK
Montes Pinot Noir Limited Edition
Duften er meget frugtrig med noter af modne bær som kirsebær og jordbær.
I smagen går de samme elementer igen toppet op med solbær, kandiseret frugt.
Fadlagringen bidrager med ristede noter fra friskmalet kaffe samt tobak, chokolade og vanilje. Det er en blød, elegant og nærmest cremet, harmonisk vin, hvor tanninerne og den modne frugt holder snor i det hele og sørger for en flot og lang finish.
Tilbud
179,00 149,00 DKK
Montes Aplha Cabernet Sauvignon
I duften finder man røde bær og blomster samt et strejf af vanilje fra fadlagringen, elementer der går igen i smagen. Det er en meget elegant vin i en flot balance, som er fyldig uden at være kraftig og nærværende uden at være påtrængende
165,00 DKK
Montes Alpha Pinot Noir
Alpha Malbec består af 45% Malbec fra Marchigüe ejendommen, der giver violer og røde frugter til vinen, 45% Malbec fra Apalta ejendommen, der biddrager med elegant, moden frugt og bløde, faste tanniner og endelig 10% Cabernet ligeledes fra Apalta, som tilfører yderligere struktur og kompleksitet til Malbecs naturlige sødme. 40% af vinen ligger 12 måneder på franske fade.
179,00 DKK
Montes Alpha Malbec
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk