Australiens perler

rødvine fra Australien rødvine fra Australien
Første vin fra Cottage Garden var en Shiraz og kom til landet primo december. Den var så populær, at den både nåede at blive testvinder to gange og blive udsolgt inden jul! Nu er makkerparret Chardonnay/Shiraz-Cabernet fra samme producent hjemkommet. Fremragende vine fra South Eastern Australia med masser af fylde og typicitet.
79,00 DKK
Cottage Garden, Cabernet-Shiraz
Vinen har en blank, rubinrød farve og intense aromaer af røde frugter og en smule vanilje. I smagen bringer Shiraz og Grenache toner af mørke bær, krydderier og violer, og Tempranillo forstærker en smule den krydrede og eksotiske stil. Cabernet Sauvignon giver vinen dens flotte struktur og en tørhed, som er med til at tøjle det hele. Et klassisk eksempel på en meget harmonisk rødvin med en utraditionel drueblanding, som man i Australien er mester i.

Serveres til and, svinekød, okse og naturligvis til lam.
125,00 DKK
Paxton The Guesser Red. Økologisk
Vinen har en mørk, dybrød farve. Duften er meget åben med nuancer af modne hindbær, blommer, chokolade og en smule vanilje. I smagen er vinen meget kødfuld og fyldig, med masser af frugtkoncentration og samtidig god struktur og en god tannin til sidst. Trækarakteren fra fadene afsløres, men er ikke dominerende. Det er en meget fyldig, kompleks og samtidig charmerende vin.

Serveres til and, lam, okse og vildt. Den perfekte vin til kraftige, sammenkogte retter.
149,00 DKK
Paxton MV Shiraz. Økologisk
AAA Shiraz-Grenache har en dyb, rubinrød farve med lilla skær. Duften byder på nuancer af modne bær (hindbær, brombær), kanel og pomerans. I munden har vinen en god frugtkoncentration, velour og let krydrede toner til sidst. Den har god tannin til evt. yderligere modning (5-10 år).

Serveres til f.eks. and, lam, okse og vildt. Perfekt til grillet kød.
149,00 DKK
Paxton AAA Shiraz/Grenache. Økologisk
I næsen mødes man af et væld af intense, mørke toner, og man bliver ved med at finde nye aspekter ═ solbær, mokka, vanille, chokolade etc. I munden mødes man igen af en utrolig fedme og en flot sødmefuld frugt, der afrundes af en lang dvælende eftersmag.
149,00 DKK
Brown Brothers Shiraz 18 eighty nine
Spændende nyhed fra Brown Brothers. Denne Limited Edition er lavet på udvalgte Syrah druer fra Heathcote
området. En kølig og elegant Shiraz, der passer godt til dansk mad – ikke mindst til jul.
 
Heathcote Shiraz Ten Acres har en mørk, blank, rubinrød farve. Den nærmest vælter ud af glasset med aromaer af modne røde frugter og nuancer af sort peber, muscatnød og cedertræ. I smagen finder man også en god frugtkoncentration ═ igen med nuancer af mørke bær (blommer) ═ og desuden karakter af cedertræ, tobak og vanille.
159,00 DKK
Brown Brothers 10 Acres Limited Shiraz
Backe Vin ApS | CVR: 40354808 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk