rødvin fra Argentina

rødvin fra Argentina rødvin fra Argentina
Vinen har en intens, rubinrød farve. Duften og smagen er præget af modne, røde frugter som blommer med et strejf af vanilje fra fadlagringen. Det er en blød, elegant vin, hvor den fint integrerede syre og de runde og elegante tanniner giver en flot og lang afslutning.

Server vinen ved 15-17 grader til fx rødt kød, gryderetter og lam, men den er også god til mad fra grill samt til cremede oste.
99,00 DKK
Kaiken Cabernet Sauvignon
Vinen har en intens, rubinrød farve. I glasset er der en fin frugt, florale aromaer og mørke bær som solbær. I smagen går den modne frugt igen, akkompagneret af kaffe- og chokoladenoter. Det er en blød, velbalanceret vin, hvor den fint doserede syre og de runde og elegante tanniner giver en flot finale.
99,00 DKK
Kaiken Malbec
Vinen har en dyb, rubinrød farve, og i duften finder man umiddelbare, sødmefulde frugtaromaer af vilde kirsebær og hindbær. I smagen er vinen først præcis og delikat med lækre, kølige frugttoner, men ret hurtigt viser vinen også en god velour og en kødfuld struktur. I eftersmagen er det igen finessen og cool-climate stilen, som vinder, med god tørhed og friske, aromatiske toner.

Server den til forretter, patéer, quiche, fjerkræsretter, kalve- eller svinekød. Den egner sig også fint til hvidskimmeloste.
125,00 DKK
Kaiken Pinot Noir
En stor ”muskuløs” argentiner sprængfyldt med smag, der vil ledsage krafti-gere kødretter på bedste vis.
Næsten sort i farven med stor viskositet (gardiner) i glasset. Solbær, lakrids, sødlig tobak, træ og ikke mindst fadlagringen på 10 måneder pirrer alle indtrykkene.
Bonarda og Petit Verdot-druerne giver styrke og struktur, hvilket gør vinen
lagringsvenlig i op til 5 år.
Bør dekanteres og nydes af store glas
129,00 DKK
Kaiken Terroir Malbec
Vinen har en dyb rød farve. I duften finder man modne røde bær, tobak og krydderurter. I munden er det en kraftig og fyldig vin med elementer af blommer, ribs og kaffe og vanilje. En vin med en meget velkomponeret struktur med modne, runde og bløde tanninner.
189,00 DKK
Kaiken Cabernet Sauvignon Ultra
Kaiken er Montes’ argentinske ”fætter” på den anden side af Andes bjergene. Montes’ utrættelige fokusering på kvalitet og perfektionisme kombineret med den argentinske nationaldrue Malbec og et godt terroir giver en vin, som man skal stå mere end tidligt op for at matche mange andre steder i verden
 
 
Duften er domineret af bær som blåbær og moden blomme, men der er også krydrede noter af rosmarin og sort peber. I smagen finder man primært mørk frugt, men også sekundære elementer fra fadlagringen som chokolade, tobak og vanilje. Der en vin i flot balance, som rundes af med bløde, fine tanniner og god markeret syre, der giver en glimrende og lang eftersmag.
189,00 DKK
Kaiken Malbec Ultra
Backe Vin ApS | CVR: 40354808 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk