Rhone Rødvin

André Brunel er kendt for sit Chateauneuf de Pape hus Les Cailloux, men også i vinene fra Domaine André Brunel, går den umiskendelige klasse igen. Grenache VDP er en utrolig vellavet vin, med masser af moden frugt og velintegeret Grenache-sødme. En meget bredt anvendelig vin.
99,00 DKK
André Brunel Grenache
Overleverer år efter år i forhold til ”bare” at være en ”almindelig” Côtes-du-Rhône... Super årgang
 
Vinen har en flot, blank, rubinrød farve. Duften udvikler sig hurtig i glasset, med dybe, komplekse toner af krydderier, kirsebærsten og provencalske urter. Smagen har en flot tørhed, godt pakket ind i velour, med toner af bitter chokolade, engelsk lakrids og røde bær. Den slutter med en lækker kølighed som matcher krydderierne rigtig godt. De bløde tanniner giver tegn på et godt gemmepotentiale.
115,00 DKK
PAUL JABOULET AÎNÉ PARALLÈLE 45
”Biographie” har en mørk, rubinrød farve. I duften finder man toner af røde frugter, med god friskhed og kølighed, som viser, at vinen stadig er i sin ungdom. Med lidt iltning kommer der lækre nuancer af provencalske krydderurter og milde krydderier (bl.a. hvidt peber). I smagen er vinen først en smule lukket i sin ungdom, men ret hurtigt udvikler den komplekse, kølige nuancer af hindbær og ribs, men også en smule mørkere toner af lakrids og bitter chokolade. Det er en økologisk vin i den klassiske Rhône-stil, ren og saftig, uden forstyrrelse fra et ophold på træ
129,00 DKK
Jaboulet Cotes du Rhone Biographie Økologisk
Andre Brunel Cotes du rhone Sommelongue har en dyb, rubinrød farve. I duften finder man en klassisk, umiddelbar sydlig Côtes-du-Rhône stil, med dejlige friske nuancer af tranebær, kirsebær og hindbær, men også lidt lakrids og hvid peber. Smagen er meget harmonisk og behagelig, med god fylde og struktur, men især med sprøde og liflige toner, som giver lyst til et glas mere... Den er også meget klassisk for André Brunels stil, altid med en god portion delikatesse og charme. En ekstrem vellavet Rhône vin!
149,00 DKK
André Brunel Cotes du Rhone Sommelongue
Levende rubinrød til violet farve. I duften finder du modne frugter, solbærlikør, sydfranske krydderurter og lakrids.
Smagen er blød, rund og fyldig kombineret med stor kombleksitet.
12 måneder på franske fade.
Minder på mange måder om Châteauneuf-du-Pape. Samme druer og varme
klima, men prisen er en helt anden!
Tilbud
195,00 129,00 DKK
Paul Jaboulet Ainé Côtes du Rhône Plan de Dieu
Gigondas Pierre Aiguille har en flot, blank, rubinrød farve. Duften er meget aromatisk, med lækkert bid og kølighed og udvikler sig hurtigt i glasset med charmerende jammy nuancer. I munden starter den struktureret og kontant, men udvikler sig mod det bløde og mere delikate. Den slutter med god velour og stor dybde med pirrende nuancer af peber.
199,00 DKK
Paul Jaboulet, Pierre Aiguille Gigondas
”Les Cyprès” er Vacqueyras, når det bedst og mest klassisk.
Helt tydelige noter i duft og smag af ”garrique”- altså noter af provencalske urter, rosmarin og timian.
En rank vin, der virkelig viser sit potentiale og storhed efter dekantering.

“As I indicated last year, this is one of the great qualitative turn arounds in the wine world. It is welcomed by all wine lovers given the historic legacy of the wines of Jaboulet and the importance of this famous firm in all of France.”
Robert Parker
199,00 DKK
Paul Jaboulet Ainé Vacqueyras
Jaboulet Crozes Hermitage Rouge Les Jalets har en umiddelbar, aromatisk og frutrig stil i duften, meget elegant og med krydrede toner i slutningen. I munden virker den ret fyldig og struktureret med toner af mørke kirsebær og engelsk lakrids. Med iltningen i glasset udvikler den en god velour og afslører flere krydrede nuancer, med sort peber til sidst.
199,00 DKK
Jaboulet Crozes Hermitage Les Jalets
Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære. Vinen har et godt gemmepotentiale. Server den til lam, vildt eller okse, gerne tilberedt med løg, hvidløg og vilde svamper.
Tilbud
425,00 375,00 DKK
Paul Jaboulet Crozes Hermitage Domaine de Thalabert 2015
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk