Puglia

Vinen har en flot, mørkerød farve og en charmerende duft af frugt og krydderi. Smagen er fyldig og intens men samtidig meget saftig. Vinen har en afrundet eftersmag, som viser både delikate og krydrede toner.
79,00 DKK
Missetti Negroamaro-Primitivo
Vinen har en flot, blank rubinrøde farve. Duften er frugtrig og umiddelbar med nuancer af modne kirsebær. Smagen er harmonisk med en god balance mellem friskhed og blødhed. I eftersmagen finder man behagelige toner af blommer og jordbær.
Server den til specialiteter fra Middelhavet såsom pastaretter, ratatouille og retter lavet på fjerkræ eller svinekød.
Tilbud
89,00 69,00 DKK
San Giorgio Sangiovese di Puglia
Negroamaro har en mørk, dyb, rød farve med violet skær. Vinen har en god tørhed i duften med mørke toner af solbær og mørke kirsebær. I smagen har den en god struktur og fylde med nuancer af mørke krydderier først i munden. Vinen udvikler sig flot og får mere velour og intensitet til sidst. Eftersmagen er lang og flot strammet op, med toner af kirsebærsten og mandler
89,00 DKK
San Marzano Negroamaro
Nyhed fra en af de bedste vingårde i Syditalien. En vin med en smagsprofil, der virkelig rammer bredt, og som alle vil kunne lide. Så godt kan Primitivo laves!
89,00 DKK
Feudi di San Marzano PRIMITIVO, I TRATTURI
Duften er åben, med krydrede nuancer af krisebær, røde blommer og lidt lakrids. I smagen giver vinen meget fra sig, med god frugtsødme, struktur og en flot harmoni mellem de krydrede, varme toner og den tøre eftersmag, hvor man finder toner af mandler og vanilje. Den vokser meget i både fylde og frugtkarakter med lidt iltning.
129,00 DKK
San Marzano SUD
Dette er måske den bedste vin overhovedet fra støvlehælen i Apulien - i hvert fald den bedste på Primitivo. Deter en magtfuld vin ═ fyldig, kraftig og imponerende ═ selv flasken ligner, at det er en magnumflaske! Brug den til kraftige retter og der, hvor du ellers ville have brugt en Amarone. Årgang 2010 er endnu ikke anmeldt, men Finansbureauet.dk gav årgang 2009 6 stjerner og skrev: ╦Wow. Absolut helt sensationel vin... Måske verdens bedste Primitivo.╦
249,00 DKK
SESSANTANNI, PRIMITIVO Feudi di San Marzano
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk