mousserende fra Italien

I duften har Grand Spumante Dolce Moscatos klassiske toner med karakter af modne, sødmefulde druer men også en dejlig friskhed med nuancer af citrus, mynte og lindeblade.
Selv om vinen er af typen "Dolce" (sød) har den en god friskhed i smagen, med en god balance mellem frugtsødmen og sprødheden.
Moussen er flot, ikke for voldsom, og vinen slutter ganske appetitgivende i munden.
En perfekt vin til velkomst, til et lille glas på terrassen eller til dessert, f.eks. med frugter.
85,00 DKK
Antonini Ceresa Gran Spumante Dolce
Torresella Prosecco har en lys, gylden farve og i duften finder man nuancer af akacieblomst, lindeblomst og lidt grape. I smagen er den liflig, sprød og frugtrig med spændende tutti-frutti toner. Bobblene er ikke for agressive, men giver vinen en yderligere friskhed og balance. Vinen er halvtør til tør.
110,00 DKK
Torresella Prosecco
Den særegne Brachetto-drue er kendt i såvel Piemonte som i det sydlige Frankrig, men her fra Piemonte omkring Acqui i det nordøstlige Italien leverer druen masser af frugtsødme i en rød, blødt boblende dessertvin, der kalder sommeren frem med mindelser om jordbær, hindbær og masser af sommerfrugt med en snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet.

Lidt populært kan man kalde det for en rød variant af Muscat/Moscato - måske ikke 100% præcist, men det letter forståelsen!

Det er den ideelle vin til friske jordbær, hindbær eller melonstykker, hvis vinen er afkølet og ung. Også som velkomstdrink er vinen velvalgt, idet den rige frugt og sødme skærper appetitten og sanserne med en vin, som har et moderat alkoholindhold på 6%.

Nydes direkte fra bunden af køleskabet.
89,00 DKK
Brachetto d´Acqui DOCG
Små fine bobler. En rigtig ”charmebasse”. Friskhed, citrusfrugter, hyld og
hvide blomster. En lækker cremethed afslutter oplevelsen på bedste vis.
149,00 DKK
Romeo & Julie Prosecco Brut
Franciacorta er det eneste område i Europa ud over Champagne, hvor områdets navn må bruges som betegnelse for en vintype.
Ca’ del Bosco er blandt de bedste producenter og er i det eksklusive selskab af
topproducenter, der har 3 stjerner i Gambero Rosso, da deres vine over 30
gange har fået de maksimale 3 glas!
 
 
 
325,00 DKK
CA’ DEL BOSCO CUVÉE PRESTIGE FRANCIACORTA
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk