mousserende fra Frankrig

Det er vinfirmaet Louis Bouillot, som står bag denne vin mousseux Veuve d╔Argent Brut, hvorfor druerne til vinen også primært kommer fra Bourgogne. Farven i Veuve d╔Argent Brut er flot gylden, og vinen har pæne forfriskende bobler samt en duft af fersken og æbler. Selve karakteren er meget ren, mineralsk og med en behagelig frugt og syre. Finishen er velafbalanceret med en god intensitet. Tør og elegant!
110,00 DKK
VEUVE D´ARGENT BRUT Blanc de Blancs
En spændende druesammensætning giver den rette harmoni mellem struktur, frugt og finesse. I farven er Perle de Vigne Brut flot lysgylden. Vinen har en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er umiddelbar og frugtrig, med nuancer af hvide ferskner og vilde blomster. I smagen er den tør, med god friskhed og samtidig en velour, som giver den god fylde. Her finder man også toner af citrusfrugter og gule blommer. Brug den som aperitif men også til gastronomien.
159,00 DKK
Louis Bouillot CREMANT DE BOURGOGNE BRUT
I farven er Perle de Vigne Demi Sec flot lysgylden. Vinen har en god mousse med fine, vedvarende bobler. I duften finder man nuancer af honning, passionsfrugt og blomster. Smagen har en fin harmoni mellem sødme og friskhed, med sprøde toner af citrusfrugter. Perfekt som aperitif, til festlige lejligheder eller til en dessert.
159,00 DKK
Louis Bouillot CREMANT DE BOURGOGNE DEMI-SEC
Duften er meget umiddelbar med delikate toner af rød frugt ═ hindbær, kirsebær og ribs. I smagen har vinen en god tørhed og en meget appetitgivende frisked, igen med nuancer af røde bær.
Den slutter med lækre toner af syltede frugter.
Både til festlige lejligheder og til retter med fisk, skaldyr eller fjerkræ i lys sauce.
179,00 DKK
Louis Bouillot Cremant de Bourgogne Rose
Champagne Sec er en struktureret vin med en behersket sødme. I duften finder man åbne frugtrige aromaer, som harmonerer fint med toner af rugbrød. I smagen fornemmer man Vesselles klassiske, delikate og subtile karakter, som på trods af vinens sødme også byder på friskhed og finesse.
 
Det er en klassisk sødmefyldt Champagne til f.eks. receptioner eller til en ikke alt for sød dessert, f.eks. frugtsalat, frugttærte eller sorbet.
329,00 DKK
Jean Vesselle, Sec
Brut Réserve fra Jean Vesselle er lavet på 80% Pinot Noir og 20% Chardonnay. Vinen stammer hovedsageligt fra en yngre årgang, der er blandet med 10% ældre vine, som firmaet gemmer i sine kældre. Vinen er gæret på flaske i 2 ½ år og er "doseret" med 11 g. sukker/liter (en klassisk Brut Champagne er doseret med mellem 5 til 15 g. sukker/liter).

Brut Réserve er en kraftig champagne med meget åbne frugtrige aromaer i duften. I smagen fornemmer man Vesselles klassiske, delikate og subtile karakter, som på trods af vinens styrke efterlader et indtryk af frugtrighed, blødhed og finesse samt en meget charmerende honningagtig finish.

Det er en klassisk Champagne til f.eks. receptioner eller i løbet af et måltid til fiske- eller skaldyrsretter eller til en frugtdessert.
329,00 DKK
Jean Vesselle, Brut Reserve
Til "Oeil de Perdrix" udvælger Delphine Vesselle druer, som stammer fra de bedste og mere solrige parceller, og det forklarer vinens meget intense og lidt "vinøse" karakter. Oeil de Perdrix er en karakterfuld champagne, som sagtens kan drikkes som aperitif eller for sig selv, men som også vil passe fint til et helt måltid. En udsøgt oplevelse!
349,00 DKK
OEIL DE PERDRIX CHAMPAGNE Jean Vesselle, Bouzy
Vinen er en blanding af ung vin og reserve vin fra ældre årgange, dette er med til at give dybde, karakter og kompleksitet.
369,00 DKK
Leclerc Briant Brut Reserve Økolgisk
Man troede næsten ikke at det kunne blive bedre, efter at Brut Premier blev kåret som Bedste Non-Vintage Champagne af Decanter World Wine Award,
men da La Revue du Vin de France for første gang klassificerede de vigtigste
Champagnehuse blev Roederer kåret som ubestridt nr. 1!
 
 
Modnet i flaske i gennemsnitligt tre til fire år giver Brut Premier en perfekt balance med en stor, frugtrig bouquet. Her finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish. En meget spændende blanding af kraft, fyrighed og blødhed. Vinen er perfekt som aperitif på grund af sin friskhed og finesse. Dens gode struktur og fylde gør den også velegnet til fjerkræ, fisk, skaldyr og faktisk også til ikke for søde desserter.
439,00 DKK
LOUIS ROEDERER BRUT PREMIER, CHAMPAGNE
Prestige Millésime er en meget sammensat og intens champagne med spændende aromaer i duften: Tørrede abrikoser, honning, akacieblomst og kageværk. Mange af disse elementer fortsætter i smagen, hvor vinen også viser sin maskulinitet men samtidig en meget lang og delikat eftersmag. Det er en perfekt Champagne til fest og receptioner eller i løbet af et måltid til fiske- eller skaldyrsretter, gerne med krydrede eller eksotiske toner.
569,00 DKK
Jean Vesselle Brut Millesime 2007
Denne “Prestige” Champagne anses i dag for at være kulminationen af
den stræben, Louis Roederer har efter perfektionisme.
I 1876 krævede Tzar Alexander II, at hans eget personlige Cuvée blev
præsenteret i en krystalflaske, som ikke kunne forfalskes. Resultatet
genkendes som den ultimative Champagne. Da Cristal udelukkende produceres
i de fineste årgange, medfører det, at Cristal i perioder opnår
de højeste auktionspriser i Champagne.
Kultchampagne til skålen, når Dronningen ”træder ind i din stue”!
Cristal 2007 har årgangens liflige og delikate stil, men samtidig også Cristals sædvanlige komplekse aroma og kødfuldhed, i både duft og smag. Her finder man umiddelbare og liflige nuancer af citrusfrugter, pollen og abrikoser. Med lidt iltning i glasset kommer der toner frem, som minder mere om modne, eksotiske frugter.
1.999,00 DKK
CRISTAL Champagne 2009
er finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish. En meget spændende blanding af kraft, fyrighed og blødhed.

Vinen er perfekt som aperitif på grund af sin friskhed og finesse. Dens gode struktur og fylde gør den også velegnet til fjerkræ, fisk, skaldyr og faktisk også til ikke for søde desserter.
899,00 DKK
Roederer Brut Premier Magnum
Backe Vin ApS | CVR: 40354808 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk