Montalcino

Vinen er utroligt koncentreret med Sangioveses meget særprægede karakter. Farven er dybrød, og duften er meget intens med nuancer af hindbær, modne kirsebær, violer og granatæbler.
I smagen er vinen robust med en god krop og stor harmoni med frugt og fylde. Eftersmagen er meget lang og charmerende med en delikat, krydret "finish".
129,00 DKK
Caparzo Rosso di Montalcino
RioCassero 2007 har allerede opnået en blød og afrundet karakter og har overraskende meget frugt og elegance med en god dybde og koncentration, som er klassisk for 2007. Man finder Caparzo's typiske nuancer af peber, kirsebær og marcipan, men det er dog finessen og frugten, som kommer frem til sidst. Den har helt klart potentiale til henlægning i endnu ca. 2-3 år. Vinen må gerne åbnes 1/2 time inden servering.
249,00 DKK
RIO CASSERO BRUNELLO DI MONTALCINO
En ægte og kompromisløs Rosso di Montalcino-vin lavet på 100% Sangiovese efter alle kunstens regler. Primære smagsindtryk af helt unge kirsebær, hvid peber, sødlig lakrids og cedertræ. Det pakkes elegant og næsten eksotisk ind i en harmonisk eftersmag, der er vedvarende. En imponerende vin!

Den vil egne sig fint til pastaretter med sauce, kraftige grønsagsretter, grillet kød og modne oste. Vinen har potentiale nok til flere års lagring (4-8), hvis man har tålmodighed til det. Drukket i sin ungdom, må den gerne iltes på karaffel i 1-2 timer.
Tilbud
299,00 199,00 DKK
Caparzo Rosso di Montalcino Magnum
I smagen er det de mørkere og mere koncentrerede toner, som først kommer frem, med krydrede karakterer af peber, nellike og vanille. Vinen slutter ret delikat, med en meget klassisk Brunello velour.
Tilbud
325,00 299,00 DKK
Caparzo Brunello di Montalcino
Denne Brunello er resultatet af en selektering af de bedste Sangiovese Grosso-druer på ejendommen Il Paradiso di Frassina.
Det er kompleksiteten og samtidig elegancen, som kendetegner denne vin. Farven er intens, rubinrød og i duften får man spændende nuancer af krydderurter, tørrede blomster, hvid peber og lidt vanille.
Smagen er fantastisk dyb, meget klassisk Brunello med en perfekt træpåvirkning. Selv om den afslører en god tannin til sidst, er det dog finessen og harmonien, som dominerer.
En meget vellavet vin.
Serverer den til rødt kød og vildt, gerne med en svampe og bær garniture.
399,00 DKK
Il Paradiso di Frassina Brunello di Montalcino Økologisk
Pieve Santa Restituta leverer hver årgang suplime Brunello’er fra mesteren selv.
2009 Brunello er Sangiovese ”på EPO”. God stram kirsebærstens-syre med stor volumen og intensitet.
 
Denne Brunello er ganske enkelt fremragende. I duften er den allerede fint åben og meget klassisk med nuancer af modne kirsebær, eksotiske krydderier, honningkage og en dejlig og velintegreret karakter af træ. I smagen fornemmer man tørre nuancer og en god tannin først, men med lidt iltning i glasset kommer der mere sødmefulde frugtnuancer af kirsebær og brombær og en ret kompleks karakter af skovbund, som næsten giver vinen et piemontesisk touch. Eftersmagen er allerede lang og harmonisk men afslører samtidigt et godt gemmepotentiale.
599,00 DKK
Gaja Pieve Santa Restituta, Brunello di Montalcino
Caparzo's 2010 Brunello di Montalcino Vigna la Casa opens to dark intensity with blackish-garnet undertones. The wine exhibits muscle and power with a large array of aromatic qualities that include dried cherry, spice, leather, tobacco, licorice and tar. It aspires to high complexity and intensity and it delivers on that promise. In the mouth, it shows beautifully tame tannins and a silky texture. Brunello Vigna la Casa lasts many long minutes on the palate. The wine should hold steadily over the next 15 years.
95/100 Wine Advocate
599,00 DKK
Caparzo Brunello di Montalcino
Rosso di Montalcino er Brunelloens lillebror og slægtsskabet fornemmer man
klart i denne flotte udgave fra Caparzo. En flot gavevin i original trækasse.
 
Vinen er utroligt koncentreret med Sangioveses meget særprægede karakter. Farven er dybrød, og duften er meget intens med nuancer af hindbær, modne kirsebær, violer og granatæbler. I smagen er vinen robust med en god krop og stor harmoni med frugt og fylde. Eftersmagen er meget lang og charmerende med en delikat, krydret "finish".
 
299,00 DKK
CAPARZO ROSSO DI MONTALCINO MAGNUM
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk