Download årets julegave katalog her

- og bliv inspireret.

 

Verden er fuld af god vin

På vores hylder finder du et bredt udvalg af vine fra Frankrig, Italien og Spanien, lige som du finder et eksklusivt udvalg af vine fra Argentina, Australien, Slovenien, Tyskland og Østrig. Fælles for alle vine er, at det ikke er nogle. du typisk finder i et supermarkedet. De er alle håndplukkede vine fra mindre vinbønder, hvor kvaliteten er vigtigere end kvantiteten. Og hvor prisen ikke er skruet op på grund af et kendt navn på etiketten.

Vi kan med glæde konstatere, at 25 års erfaring i at finde de rigtige vine ikke fornægter sig. Mange af vores vine får nemlig også høje ratings af den anerkendte vinskribent – Robert Parker.

Backes smagspanel
De vine, du finder på vores hylder, er ikke bare smagt én gang af én person. De har alle været testet af vores smagspanel, der bestemt ikke lader sig forføre af et fornem vinslot eller en flot etiket. I Backes smagspanel sidder professionelle vinkendere, der udelukkende vurderer indholdet i glasset. De ved, hvad der gør en vin til noget særligt. Og de ved ikke mindst, hvad den skal koste. Kun de vine, der byder på en ekstraordinær oplevelse til en god pris, går gennem smagspanelets nåleøje og havner på vores hylder.

Lille og stor på samme tid
Der er to udfordringer ved at være en mindre vinhandler. Dels er det svært selv at afdække de mange interessante vinbønder rundt om i verden. Dels er det vanskeligt at aftage så store mængder, at prisen bliver interessant.

Derfor indgår Backe Vin i et eksklusivt indkøbssamarbejde med en lille håndfuld mindre vinimportører. Sammen kommer vi langt bredere ud og har mulighed for at finde lige akkurat de vinbønder, der har noget interessant at byde på. Og da vi kan aftage større mængder sammen, kan vi naturligvis forhandle os frem til væsentlig bedre priser.

Kom ind og smag, og lad os hjælpe dig med at sammensætte dine vingaver.

 

 

 

Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk