hvidvine fra Tyskland

hvidvine fra Tyskland hvidvin fra Tyskland
RK Riesling fornægter ikke Kesselstatts klasse. Her er renhed, mineralitet, finesse og balance. I næsen finder man en meget behagelig frugtsødme med nuancer af citrusfrugter, honningmelon og hvide ferskner. Smagen er frisk og frugtrig med et let eksotisk strejf til sidst. Stilmæssigt er den halvtør til tør.

Prøv vinen til lette orientalske retter med fjerkræ, skaldyr eller fisk eller til Sushi. Den kan også fint anvendes som velkomstdrik eller som et lille glas uden mad til.
125,00 DKK
Reichsgraf von Kesselstatt Riesling
I duften finder man frugtrige nuancer af akacieblomster, citrusfrugter og modne ferskner. I smagen har vinen en god balance mellem frugtsødme og friskhed, noget som gør vinen perfekt til et lille glas som aperitif eller til mad. I eftersmagen er det nuancerne af citrusfrugter som dominerer. En meget umiddelbar og lækker vin. Server den til salater, skaldyr og fisk.
125,00 DKK
Karl Schafer Riesling Trocken
Her er renhed, mineralitet, finess og balance. I næsen finder man en meget behagelig frugtsødme med nuancer af citrusfrugter, honningmelon og hvide ferskner. Smagen er frisk og frugtrig med et let eksotisk strejf til sidst.
Stilmæssigt er den halvtør til tør
125,00 DKK
Dr. H. Thanisch Riesling Kabinett
Schloss Marienlay kan betegnes som Kesselstatts andenvin. Til denne hvidvin anvendes druer fra unge vinstokke, eller vine som Bernward Keiper har vurderet ikke var gode nok til at indgå i det endelige cuvée af f.eks. Graacher Himmelreich.

Vinen fornægter ikke Kesselstatts klasse. Her er renhed, finesse og balance. I næsen mødes man af en flot frugt med et let eksotisk strejf. Smagen er frisk og frugtrig og med et godt afstemt syrligt bid. Prøv vinen til lette orientalske retter med fjerkræ eller fisk, den kan især anbefales til Sushi, eller lad den forkæle dig blot ledsaget af friske danske jordbær.
135,00 DKK
Reichsgraf von Kesselstatt, Schloss Marienlay
Snorlige og rigtig flot Spätlese, mængder af gule tropiske frugter og en høj frugtsyre som man kunne hænge det hele op på.
En fantastisk ganerenser med god struktur
219,00 DKK
Dr. H. Thanisch Riesling Spätlese
Backe Vin ApS | CVR: 40354808 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk