hvidvin fra Italien

 
En meget delikat, forfriskende tør vin med en lækker frugtsødme og nuancer af ferskner, æbler og vilde blomster. En rigtig sommervin som vil egne sig godt til forretter, skaldyr, fisk eller fjerkræ.
79,00 DKK
Cantine Lenotti COLLE DEI TIGLI
Vinen har en flot, gylden farve og en meget umiddelbar, aromatisk duft med toner af fersken, mango og mandarin.
I smagen harmonerer de eksotiske toner perfekt med strukturen og sprødheden.
En lækker vin til aperitif, til terrassen eller til asiatiskinspirerede skaldyrs- eller fiskeretter. Ligesom født til sushi.
85,00 DKK
San Marzano Sauvignon-Malvasia
Det er friskhed, aroma og frugtkarakter, som prioriteres i denne vin, og den er også umiddelbar, sprød og meget delikat i både duft og smag.
Her finder man toner af citrusfrugter, abrikos og blomster, som vil matche forretter med salat, skaldyr og de fleste retter med dampet fisk, pasta eller risotto med skaldyr, fisk, fjerkræ og kalv.
89,00 DKK
San Giorgio Pinot Grigio
En yderst charmerende økologiskdyrkede vin med klassisk, italiensk
identitet
Vinen har en blank, lysgylden farve og delikate, umiddelbare aromaer af akacieblomster og ferskner. Smagen er frisk og afrundet og slutter med god velour. En meget charmerende, umiddelbar og appetitgivende vin.
89,00 DKK
Bio Bio Chardonnay Økologisk
Vinen har en flot, blank, lysgylden farve, der er med til at understrege vinens friskhed. I næsen er vinen meget elegant og aromatisk med toner af abrikoser, pærer og eksotiske frugter (passionsfrugt, grape). Smagen er meget forfriskende med sprøde nuancer af hvide ferskner og en meget lækker frugtsødme, som strammes fint op af en god struktur og et fint syrligt bid, der munder ud i en lang dvælende eftersmag.
99,00 DKK
Caparzo CHARDONNAY
La Segreta Bianco har en flot, gylden farve med et grønt skær. I duften finder man meget frugtrige nuancer af fersken, lime, melon samt karakterer af mynte og peber. Den er tør og meget harmonisk med aromatiske nuancer og en fin sprødhed. Eftersmagen er lang og dvælende. Den vil egne sig fint som aperitif, til forretter, til alle fiske- og skaldyrs retter, især dem hvor smagen helst ikke skal forstyrres for meget af en for tung vin, eller til pasta f.eks. med courgetter.
125,00 DKK
Planeta La Segreta Bianco
Vinen har en fin strågul farve. Duften er intens aromatisk med citrus, mandler og fersken. I smagen går de samme elementer igen samt nektariner og abrikoser og et snert af sødme. Det er en blød og cremet vin, med en forfriskende og velbalanceret afslutning.
Server den ved 8-10 grader til fiskeretter, krydrede asiatiske retter og modne oste - eller et glas i utide eller som aperitif.
 
Også kaldet "den hvide amarone"
135,00 DKK
Romeo-Juliet Bianco Passimento
Familien Grasso har altid haft en svaghed og en begejstring for Riesling.
Det tog man konsekvensen af i 2009 og plantede Riesling stokke på en kølig nordvendt skråning. De 0,3 Hektar som er beplantet med Riesling ligger i ferrere området hvor jordbunden består af kalk og sand.
Vinen lagres udelukkende på ståltanke hvilket resultere i en autentisk og ren oplevelse.
Vinen har en flot strågul farve og indeholder nuancer af tropiske frugter såsom mango og ananas. Grundet markens størrelse bliver der produceret et begrænset antal flasker om året.
179,00 DKK
Ca del Baio Langhe Riesling
Backe Vin ApS | CVR: 40354808 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk