gin

 
Opihr Oriental spiced gin er fast forankret i den gamle krydderi-rute i Østen, hvor købmændene traditionelt
rejser tusindvis af kilometer for at handle eksotiske krydderier og planter fra fjerne lande.
Opihr Oriental spiced Gin er baseret på et udvalg af eksotiske håndplukkede planteekstrakter herunder de krydrede
cubebs (også kaldet Javabær) fra Indonesien, sort peber fra Indien og koriander fra Marokko - alle omhyggeligt
udvalgt af Opihr’s Master Distiller, De håndplukkede planter og bær, der bruges i Opihr Gin foretager rejsen fra Østen til det ældste destilleri i
England, hvor kvalitetsgin traditionelt er blevet destilleret efter London Dry Gin metoden siden 1761.
329,00 DKK
Opihr Gin
Denne 100% ”danske” håndlavede London Dry Gin. Kvaliteten er kompromisløs og den rammer ”spot-on” hos alle jer, som efterspørger gin af høj kvalitet, med stor karakter og med en god historie bag.

Jensen Dry Gin er en tør enebærpræget gin, med aromatiske indslag af lavendel, citrusskræl, bitre mandler og med en let tør peber-lakridset eftersmag.
329,00 DKK
Jensens gin
Gin med friske violette gulerødder. Afrundet smag og en dyb violet farve.
 
Til ELG GIN No. 4 er der anvendt friske violette gulerødder, disse giver både smag og farve. Resultatet er en gin med en afrundet smag og en dyb violet farve. Når, der tilsættes tonicvand, ses et unikt farveskift fra violet til pink.
369,00 DKK
Elg Gin No 4
G Vine Nouaison er en fantastisk Gin fra Cognac distriket i Frankrig. G Vine Nouaison bliver produceret side om side med de klassiske cognac huse i Frankrig og har tilmed elementer fra netop cognac produktionen.

G Vine Nouaison er basseret på Ugni Blanc druen, som giver en helt speciel smag som er helt fantastisk.
369,00 DKK
G Vine Nouaison
Monkey 47 – Schwarzwald Dry Gin opnår sin unikke smag fra intet mindre end 47 forskellige håndplukkede duft og smagsgivende ingredienser. Det særlige rene og bløde vand i Schwarzwald giver denne luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at prale af.

Efter destillatet har trukket duft og smag til sig fra udtrækket af de duft og smagsgivende ingredienser, lagres produktet i høje stentøjscylindere nedgravet i jorden. Denne tidskrævende og fordyrende proces sætter prikken over I’et. Lagring tilfører eller forandrer ikke Monkey 47’s smag, men lader produktet sætte sig og finde sin balance.

Monkey 47 kan nydes med tonic, i Sling cocktails, Martinis eller Gimlets. Duften og smagen er fyldt med tydelige enebær, sprøde og æteriske citrusolier, sødmefulde blomster, peber og andre mørke kryddertoner og tranebær frisk og bitterhed. Det hele samlet i en uovertruffen balance og kompleksitet.
399,00 DKK
Monkey 47 Gin
Nordisk Gin er et hånddestilleret naturprodukt lavet på Nordiske bær og urter sætter et spændende lidt feminint præg på duft og smag i denne gin, der ikke er koldfiltreret for at bevare de æteriske olier og opnå den bedste smagsoplevelse.

En helt ny gin, som tager udgangspunkt i den nordiske natur, hvor inspirationen er kommet fra Anders' rejser i Norden og fra Nordisk Brænderis arbejde med frugter, bær og urter gennem de sidste 5 år. Af botanicals kan - udover naturligvis enebær - nævnes håndplukkede rosenblomster fra hybenrose og klitrose, qajaasat (grønlandspost) fra Grønland, svenske multebær, havtorn og æblebrændevin.
450,00 DKK
Nordisk Gin
Ginen er lavet på basis af deres egen hjemmeavlede hvedespiritus, som tilføres 8 forskellige krydderurter i 18 timer inden destillering.

En fantastisk Gin, der sammen med en god tonic som Gents leverer noget nær den bedste Gin og Tonic i verden.
450,00 DKK
Hernö Gaveæske
Tom Cat is a completely unique gin with whiskey-like notes of oak, spice and a finish of juniper and raw honey. Tom Cat is the modern day adaption of 18th century England’s most revered spirit,
 
Barrel aged 4-6 months in new, charred American White Oak
699,00 DKK
Barr Hill Reserve Tom Gin
Ferdinand's Saar Dry Gin bliver fremstillet på grænset imellem Tyskland, Frankrig og Luxembourg, hvor den håndplukkede Riesling-drue er med til at give Ferdinand's Saar Dry Gin dens helt unikke smag. Der anvendes mere end 30 botaniske ingredienser i fremstillingen udover Riesling infusionen. Ferdinand's Saar Dry Gin har fået den højeste anmeldelse 5/5 hos En Verden af Gin.
450,00 DKK
Ferdinand´s Saar Dry Gin
Med over tredive ingredienser og infusion af rieslingvin er Ferdinand’s Saar Dry Gin en del af tidens innovative bølge indenfor tyske gin, der løfter både cocktails og Gin & Tonics til nye højder.
Denne ”gyldne gin” symboliserer den perfekte balance mellem sødme, syrlighed og bitterhed.
 
Her i flot gaveæske med 4 flasker Tonic
499,00 DKK
Ferdinand´s Gin Gaveæske
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk