gin

 
Elg gin er en klassisk gin med masser af enebær, koriander og destillat af gulerod, der afrunder enebærsmagen.
269,00 DKK
Elg Gin
10% mere alkohol og 34% flere æteriske olier ifht. No. 1., der giver ginnen duft og smag.

Elg Gin No. 3 er en Navy Strength Gin. Begrebet Navy Strength stammer fra begyndelsen af 1800 tallet, hvor engelske sømænd opkøbte rom i bl.a. Caribien. De havde ikke nogen målemetoder til bestemmelse af alkohol, hvorfor de hældte rommen på krudt for efterfølgende at undersøge, om det kunne antænde. Kunne krudtet antænde var rommen Proof – altså godkendt. Kunne krudtet derimod ikke antænde, var der ikke alkohol nok i rommen.
325,00 DKK
Elg Gin No 3
Denne 100% ”danske” håndlavede London Dry Gin. Kvaliteten er kompromisløs og den rammer ”spot-on” hos alle jer, som efterspørger gin af høj kvalitet, med stor karakter og med en god historie bag.

Jensen Dry Gin er en tør enebærpræget gin, med aromatiske indslag af lavendel, citrusskræl, bitre mandler og med en let tør peber-lakridset eftersmag.
329,00 DKK
Jensens gin
Elg No. 2 er som Elg No. 1 baseret på enebær, koriander og gulerod, men tillige er der anvendt et udtræk af enebær, der giver ginnen dens unikke mørke farve. Dette udtræk er udviklet i laboratoriet, hvor forskellige styrker sprit er afprøvet, forskellige blandingsforhold mellem sprit og enebær er afprøvet og hvor længe enebærerne skal trække er optimeret.
349,00 DKK
Elg Gin no 2
Gin med friske violette gulerødder. Afrundet smag og en dyb violet farve.
 
Til ELG GIN No. 4 er der anvendt friske violette gulerødder, disse giver både smag og farve. Resultatet er en gin med en afrundet smag og en dyb violet farve. Når, der tilsættes tonicvand, ses et unikt farveskift fra violet til pink.
369,00 DKK
Elg Gin No 4
G Vine Nouaison er en fantastisk Gin fra Cognac distriket i Frankrig. G Vine Nouaison bliver produceret side om side med de klassiske cognac huse i Frankrig og har tilmed elementer fra netop cognac produktionen.

G Vine Nouaison er basseret på Ugni Blanc druen, som giver en helt speciel smag som er helt fantastisk.
369,00 DKK
G Vine Nouaison
Gin Mare en en nyskabelse indenfor gin-kategorien, og har fokus på lokale råvare. Gin Mare, har ladet sig inspirere af middelhavskøkkenet og er kombineret af de seks tradiotinelle gin-ingridienser: enebær, korianderfør, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal, samt de fire lokale middelhavs-ingridienser: rosmarij, basilikum, timian og den lakale oliven sort Arbequina.
 
Leveres i fin gaveæske med en flaske Gin Mare 70 cl. og 4 flasker 1724 tonicvand.
399,00 DKK
Gin Mare Gaveæske
Nordisk Gin er et hånddestilleret naturprodukt lavet på Nordiske bær og urter sætter et spændende lidt feminint præg på duft og smag i denne gin, der ikke er koldfiltreret for at bevare de æteriske olier og opnå den bedste smagsoplevelse.

En helt ny gin, som tager udgangspunkt i den nordiske natur, hvor inspirationen er kommet fra Anders' rejser i Norden og fra Nordisk Brænderis arbejde med frugter, bær og urter gennem de sidste 5 år. Af botanicals kan - udover naturligvis enebær - nævnes håndplukkede rosenblomster fra hybenrose og klitrose, qajaasat (grønlandspost) fra Grønland, svenske multebær, havtorn og æblebrændevin.
450,00 DKK
Nordisk Gin
Ginen er lavet på basis af deres egen hjemmeavlede hvedespiritus, som tilføres 8 forskellige krydderurter i 18 timer inden destillering.

En fantastisk Gin, der sammen med en god tonic som Gents leverer noget nær den bedste Gin og Tonic i verden.
450,00 DKK
Hernö Gaveæske
Ferdinand's Saar Dry Gin bliver fremstillet på grænset imellem Tyskland, Frankrig og Luxembourg, hvor den håndplukkede Riesling-drue er med til at give Ferdinand's Saar Dry Gin dens helt unikke smag. Der anvendes mere end 30 botaniske ingredienser i fremstillingen udover Riesling infusionen. Ferdinand's Saar Dry Gin har fået den højeste anmeldelse 5/5 hos En Verden af Gin.
450,00 DKK
Ferdinand´s Saar Dry Gin
Tom Cat is a completely unique gin with whiskey-like notes of oak, spice and a finish of juniper and raw honey. Tom Cat is the modern day adaption of 18th century England’s most revered spirit,
 
Barrel aged 4-6 months in new, charred American White Oak
699,00 DKK
Barr Hill Reserve Tom Gin
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk