Burde koste kr. 96,- Tiltalende køligt præg "Intens aromatisk næse med citrus og appelsinskal, solid mineralitet og masser af krydderi - personlig og kølig stil med pæn balance Kraftigt aromatisk frugt med eksotisk præg med melon, ananas og passionsfrugt - masser af fylde, godt med ekstrakt og tilpas syre - stor styrke og masser af længde - eksotisk vin, der trods alt har et tiltalende køligt præg"
Vinen er gæret på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og bliver derefter modnet i 3-4 måneder på de samme tanke. Den har en umiddelbar aroma af vilde blomster og eksotiske frugter. Smagen er tør, sprød og liflig med en god balance mellem frugtkarakteren og strukturen. Det er en perfekt vin serveret som aperitif eller til retter med skaldyr, fisk og fjerkræ eller kalv i lys sauce.
ourgogne Chardonnay "Les Ursulines" laves 100% på Chardonnay druer som kommer fra 4 af Bourgognes områder. Disse forskellige oprindelser giver mulighed, afhængigt af årgangens stil, at sammensætte de rette cuveer for at opnå harmoniske vine. Bourgogne Chardonnay "Les Ursulines" har en blank, gylden farve med grønligt skær. I duften har vinen god frugtaroma, renhed og finesse, med toner af hvide blomster. Smagen er tør, delikat, rund og med friske nuancer af modne frugt. Eftersmagen er lang, mineralsk og meget liflig. Den er perfekt i sin ungdom men vil også kunne modnes i 4-6 år.
hablis Château de Viviers er en meget karakterfuld vin med en flot, let, grønlig farve. Den har områdets typiske aromatiske og frugtrige bouquet, med masser af delikate nuancer. I munden er smagen først næsten fed, men ret hurtigt udvikler finessen og frugten sig. Den egner sig fint til fed fisk som f.eks. laks og skaldyr. Serveres afkølet men ikke iskold.
Sancerre fra Jean-Paul Balland har en flot, brillant farve med et grønligt skær. I duften finder man nuancer af grape og hvide ferskner. Vinens klasse afsløres især i smagen, som er tør, meget fyldig men samtidig meget frugtrig, præget af friskhed og finesse med en sart nuance af citrusfrugter, hyld og mandler i eftersmagen. I det hele taget en meget harmonisk og stilfuld vin. Den bør nydes ved 8-10 grader og er en glimrende ledsager til de fleste skaldyrs- og fiskeretter. I området bruger man i øvrigt den hvide Sancerre som ledsager til distriktets berømte gedeost: Crottin de Chavignol.
Smagen er meget intens og har både fedme og sprødhed. Efter et par år på banen får vinen en meget flot harmoni mellem den modne og åbne duft og den meget rene og næsten en smule mineralske struktur.