Bordeaux Rødvin

 
Det er en fyldig vin med god balance mellem frugt og tørhed. Den er meget ren i smagen, delikat og samtidig kompleks med nuancer af solbær, cedertræ og milde krydderier.
Server Beau-Rivage Rouge til rødt kød, fjerkræ, pasta- eller risottoretter og til hvidskimmeloste.
79,00 DKK
Borie Manoux Beau-Rivage Rouge
Vinen modnes på nye klassiske Bordeaux-barriques i seks måneder.Hovedvægten er lagt på Merlot og vinen har derfor en lækker og ret umiddelbar frugtaroma, samt en god velour og finesse i smagen. Cabernet Sauvignon giver den også en god struktur og dybde, med det er helt klart finessen og elegancen som vinder i denne meget harmoniske vin. Opholdet på træ har tilført den karakter af vanille og træ i eftersmagen, uden at det dog tager overhånd.
Den er sammensat af 60% Merlot og 40% Cabernet Sauvignon
89,00 DKK
Manoux Beau-Rivage Rouge Premium
Den har Merlots klassiske indsmigrende karakter men vil helt klart have godt af lidt modning og ved servering i sin ungdom af en iltning på karaffel inden servering. Slottets typiske karakter med nuancer af kirsebær, mandler og bitter chokolade kommer fint frem i både duft og smag med en god sprødhed og en flot, lang eftersmag.
Château Lescalle har som regel en virkelig god balance mellem frugtkoncentrationen, finessen og strukturen i sin ungdom.
Vinen vil egne sig til alle kødretter især vildt eller lam eller evt. til ost. En virkelig god oplevelse til prisen!
115,00 DKK
Chateau Lescalle Bordeaux Superieur
I duften kommer der først koncentrerede aromaer af røde og mørke bær, og derefter meget velintegrerede toner af træ og milde krydderier. Smagen er flot afrundet, igen med nuancer af modne bær (solbær, mørke kirsebær og blommer) og med en god harmoni mellem struktur og frugt. Den slutter med en lang og afrundet eftersmag og let røgede toner.
119,00 DKK
Dourthe Rouge No 1
Farven er meget dyb med et blankt skær. Duften kommer fint frem med lidt iltning med nuancer af kakao, solbær, blåbær og brombær. I smagen virker vinen først ret aromatisk, frugtrig og umiddelbar, men ret hurtigt udvikler dybden og kompleksiteten sig i vinen. Det er en vin, der fortjener at blive gemt i nogle år for at give fuldt udbytte. Prøv den sammen med krydrede retter med lam, vildt eller okse.
499,00 DKK
Chateau De Pez 2010
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk