Vin og spiritus på tilbud - Se efter om der er noget, der frister.

Farven er lysgylden, med blankt, grønligt skær. I duften afslører Le Rochoy pragtfulde nuancer af hvide blomster (tjørneblomster, jasmin) og eksotiske frugter. I smagen er vinen meget delikat og frisk først, men den udvikler hurtigt røgede toner af flintesten, fedme og stor mineralitet. Den slutter med en forbavsende, lækker velour, men også stor elegance. En stor oplevelse!

Server den til skaldyr (østers, hummerhaler, kammuslinger), til fisk og til fjerkræ eller kalv i lyse saucer.
Nyhed
Tilbud
275,00 199,00 DKK
stk.
Domaine Laporte Sancerra Le Rochoy
Underskøn "ædel råddenskab" på flaske fra Premier Cru slottet. Ud over at det er en ægte Sauternes er den himmelråbende fantastisk og så er den endda økologisk!
Nyhed
Tilbud
199,00 169,00 DKK
stk.
Petit Guiraud Sauternes 37,5 cl. økologisk
Albariño fra Santiago Roma har en flot gylden-grønlig farve. I duften er den uimodståelig frisk og velbalanceret med flotte aromaer af citrusfrugter, friskplukkede æbler, balsamico. I smagen har vinen en meget lækker mineralsk karakter, god velour og igen toner af citrus og grønne frugter, med spændende nuancer af laurbærblade og eukalyptus til sidst.

Serveres til skaldyr – gerne østers – og til retter med dampet eller grillet fisk.
Nyhed
Tilbud
125,00 99,00 DKK
stk.
Santiago Roma Albariño
Vinen er lavet i ”Joven” stil, det vil sige at man prioriterer en umiddelbar, frugtrig og ungdommelig stil. Farven er rubinrød med brunligt skær. Duften er åben, med nuancer af røde bær, vilde blomster og milde krydderier. Smagen er fyldig og koncentreret og den bliver mere harmonisk med lidt iltning i glasset. Det er en meget behageligt og charmerende vin, ren og appetitgivende. Den slutter med flotte toner af modne frugter og afrundet tannin.

Server den til retter med svinekød (gerne skinke elle pølseret), fjerkræ, kalv eller lam, til varme grønsagsretter eller hvidskimmeloste. Serveringstemperatur: ca. 16º.
Nyhed
Tilbud
79,00 69,00 DKK
stk.
Portaz. Økologisk
Som for mange Côtes-de-Nuits vine, er Clos de Lupés farve i nogle årgange en smule lys, men det skal man ikke lade sig narre af. Duften er meget intens og udvikler sig endnu mere efter et par minutter i glasset. Vinen har en flot struktur og dybde med slottets klassiske Nuits-St.-Georges karakter med nuancer af kirsebærsten, marcipan, vanille og sort peber. Det er en meget helstøbt vin, som samtidig er meget charmerende. Udviklingen runder den yderligere af.

Prøv den f.eks. til kødretter med vildt eller lam eller til and med rødvinssauce eller til ikke alt for kraftige oste.
Nyhed
Tilbud
219,00 189,00 DKK
stk.
Lupé-Cholet Clos de Lupé
”Vieilles Vignes” Blanc har en flot, blank, gyldengrøn farve. Duften er åben og eksotisk med toner af modne ferskner og ananas, og allerede i duften fornemmer man en god fasthed. Smagen er ligeledes en smule eksotisk med nuancer af akacieblomst, vanilje og fersken. Samtidigt er vinen ret struktureret og sprød.

Det er en vin, som sagtens kan udvikle sig med tiden og blive mere harmonisk (3-4 år). Server den til fiske- eller skaldyrssuppe (gerne kraftige), til grillet fisk, lyst kød i hvid sauce. Serveres afkølet (8-10°C), men ikke iskoldt.
Nyhed
Tilbud
149,00 119,00 DKK
stk.
Chateau de Nages Vieilles Vignes Blanc. Økologisk
Lækre frugttoner af kirsebær, hindbær og solbær samt delikate, krydrede nuancer, som gør vinen allerede meget
kompleks og karakterfuld i sin ungdom. Men tag ikke fejl: Den har også godt modningspotentiale for de næste 2-3 år.
En fremragende vin til prisen!
Nyhed
Tilbud
99,00 79,00 DKK
stk.
Chateau de Nages, Terres de Molines Rouge. Økologisk
Massiv og fyldig med Merlot og Corvina som hoveddruer.
Ca. 40% af druernes vægt forsvinder under tørring, og resultatet
bliver en ”gardin”-tung vin, hvor kirsebær og solbær giver et flot præg. 4 mdr. på fad giver kompleksitet og finesse.
Nyhed
Tilbud
135,00 99,00 DKK
stk.
Cielo Appassionatamente
En ægte og kompromisløs Rosso di Montalcino-vin lavet på 100% Sangiovese efter alle kunstens regler. Primære smagsindtryk af helt unge kirsebær, hvid peber, sødlig lakrids og cedertræ. Det pakkes elegant og næsten eksotisk ind i en harmonisk eftersmag, der er vedvarende. En imponerende vin!

Den vil egne sig fint til pastaretter med sauce, kraftige grønsagsretter, grillet kød og modne oste. Vinen har potentiale nok til flere års lagring (4-8), hvis man har tålmodighed til det. Drukket i sin ungdom, må den gerne iltes på karaffel i 1-2 timer.
Nyhed
Tilbud
299,00 199,00 DKK
stk.
Caparzo Rosso di Montalcino Magnum
Barbera, som siden 2015 er en del af sammensætningen, kan allerede afsløres i farve, som er blevet mere purpurrød. Man finder stadig vinens klassiske nuancer af kirsebær og blommer, men nu også lækre toner af violer og skovbær. Efter lidt iltning udvikler vinen kompleks toner af krydderier (bl.a. safran) og en mere maskulin karakter. Også i smagen er vinen først smigrende og umiddelbar, men den udvikler sig mod det mørke og det komplekse med iltningen. Sito Moresco er en saftig og kraftfuld vin med en dejlig harmoni mellem frugtsødme og tørhed, som gør den meget charmerende.

Sito Moresco er meget anvendelig til stort set alle kødretter: lam, kalv og oksekød, men på grund af sin krydrede karakter er den ideel til vildt. Den har absolut krav på et stort glas.
Nyhed
Tilbud
399,00 349,00 DKK
stk.
Gaja Sito Moresco Langhe
Fidoras Amarone er mørk i farven og meget kompleks i duften og smagen, med en fantastisk harmoni mellem koncentration og finesse. Her finder man klassiske nuancer for Amarone: Kirsebær, blommer, krydderier og tørrede frugter. Den slutter med både finesse og sprødhed, men også med en lækker, velouragtig stil, hvor toner af mokka og bitter chokolade blander sig. En meget vellavet vin til de bedste kulinariske kreationer med and, lam, okse og vildt.
Nyhed
Tilbud
499,00 449,00 DKK
stk.
Fidora Amarone della Valpolicella Monte Tabor. Økologisk
En meget aromatisk, umiddelbar og rund vin i duften, med toner af krydderurter og røde bær som kirsebær og blommer. I smagen er vinen halvtør, med en god balance mellem frugten og strukturen. Den slutter med god struktur og lækre nuancer af milde krydderier. Klassisk italiensk i sin stil! Her får man vin for pengene!

Server den til grønsagsretter, til lyst kød, pastaretter, pizza og til hvidskimmeloste.
Nyhed
Tilbud
99,00 79,00 DKK
stk.
Villa Antonino Rosso Økologisk
Vinen har en flot rød, brillant farve. I duften er vinen umiddelbar og frugtrig med toner af hindbær og kirsebær. I smagen kommer friskheden og sprødheden meget frem – igen med flotte rødlige toner – og vinen byder samtidig på en god struktur og kødfuldhed. I eftersmagen har vinen en let krydret smag, som er klassisk for Chianti Colli Senesi. En flot og harmonisk vin!
Tilbud
149,00 99,00 DKK
stk.
Salcheto Chianti Colli Senesi.. Økologisk
”Biographie” har en mørk, rubinrød farve. I duften finder man toner af røde frugter, med god friskhed og kølighed, som viser, at vinen stadig er i sin ungdom. Med lidt iltning kommer der lækre nuancer af provencalske krydderurter og milde krydderier (bl.a. hvidt peber). I smagen er vinen først en smule lukket i sin ungdom, men ret hurtigt udvikler den komplekse, kølige nuancer af hindbær og ribs, men også en smule mørkere toner af lakrids og bitter chokolade. Det er en økologisk vin i den klassiske Rhône-stil, ren og saftig, uden forstyrrelse fra et ophold på træ
Tilbud
125,00 99,00 DKK
stk.
Jaboulet Cotes du Rhone Biographie Økologisk
Der er virkelig krydderi på drengen! Sikke en bombe. Sort peber, nellike og meget brændt egetræ. Der er fart over feltet på denne 6 år gamle rom fra Mauritius. Der er en flot balance mellem de komplekse, krydrede noter og den frugtige sødme. Alkoholen er meget velintegreret og eftersmagen knastør.
Tilbud
675,00 499,00 DKK
stk.
Chamarel XO
I år en Rom Julekalender med masser af nyheder.
Der er hele 16 produkter, som hverken har været i kalenderen i 2015 eller 2016, hvoraf flere af dem er mere eksklusive end før set i kalenderen.
Kalenderen indeholder et glas, og som noget nyt har vi gjort det muligt at hente smagsskemaet via en kalender-hjemmeside i stedet for at vedlægge det med kalenderen, da vi desværre oplevede nogle henvendelser om mistet smagsskema sidste år.
Derudover vil der på kalenderens inderside være en beskrivelse af, hvor man henter smagsskemaet, og hvor man kan søge informationer om kalenderens indhold.
Nyhed
Tilbud
575,00 499,00 DKK
stk.
Romjulekalender
West Indies Rum & Cane Central America XO Rum har en mild cremet duft af karamel, paranødder, rosiner, abrikos, fersken, ananas, toffee, blomster, læder og kakao. Smagen byder på noter af bl.a. træ, vanilje, lakrids, "woodspice" og let brændt karamel. Der er fremstillet 2.000 flasker ialt.
Tilbud
469,00 379,00 DKK
stk.
WIRC Central America
Vinen er en blanding af ung vin og reserve vin fra ældre årgange, dette er med til at give dybde, karakter og kompleksitet.
Tilbud
369,00 349,00 DKK
stk.
Leclerc Briant Brut Reserve Økolgisk
AAA Shiraz-Grenache har en dyb, rubinrød farve med lilla skær. Duften byder på nuancer af modne bær (hindbær, brombær), kanel og pomerans. I munden har vinen en god frugtkoncentration, velour og let krydrede toner til sidst. Den har god tannin til evt. yderligere modning (5-10 år).

Serveres til f.eks. and, lam, okse og vildt. Perfekt til grillet kød.
Tilbud
149,00 129,00 DKK
stk.
Paxton AAA Shiraz/Grenache. Økologisk
Vinen har en mørk, dybrød farve. Duften er meget åben med nuancer af modne hindbær, blommer, chokolade og en smule vanilje. I smagen er vinen meget kødfuld og fyldig, med masser af frugtkoncentration og samtidig god struktur og en god tannin til sidst. Trækarakteren fra fadene afsløres, men er ikke dominerende. Det er en meget fyldig, kompleks og samtidig charmerende vin.

Serveres til and, lam, okse og vildt. Den perfekte vin til kraftige, sammenkogte retter.
Tilbud
149,00 129,00 DKK
stk.
Paxton MV Shiraz. Økologisk
Vinen har en blank, rubinrød farve og intense aromaer af røde frugter og en smule vanilje. I smagen bringer Shiraz og Grenache toner af mørke bær, krydderier og violer, og Tempranillo forstærker en smule den krydrede og eksotiske stil. Cabernet Sauvignon giver vinen dens flotte struktur og en tørhed, som er med til at tøjle det hele. Et klassisk eksempel på en meget harmonisk rødvin med en utraditionel drueblanding, som man i Australien er mester i.

Serveres til and, svinekød, okse og naturligvis til lam.
Tilbud
125,00 99,00 DKK
stk.
Paxton The Guesser Red. Økologisk
Barbaresco Asili fra Ca' del Baio er klassisk lavet på Nebbiolo druer, som udelukkende kommer fra marken "Asili" – en af de mest ansete vinmarker i området. Familien Grasso ejer 3 ha. beplantet i 1967, 1969,1971, 1985 og 2000. Kun de bedste klaser på marken bliver udvalgt til produktion af denne vin. Gæringen foregår i store gærkar af træ. Derefter bliver vinen lagret i ca. to år på en kombination af nye franske og slovenske "barriques". Det lange ophold på nye egetræsfade tilfører selvfølgelig vinen en ekstra dimension og et stort modningspotentiale.

I farven er vinen dyb mørkerød, og duften har karakterer af tobak, peber, cedertræ og samtidig søde, modne kirsebær og marcipan. Smagen er enestående kompleks, maskulin, med mange smagsnuancer og en balance mellem frugt, fylde og finesse, som er sjælden.

Barbarsco Asili vil egne sig fint til lam, kalv, oksekød eller vildt. Serveres i et stort glas.
Tilbud
349,00 299,00 DKK
stk.
Ca del Baio Barbaresco Asili
2011 er et af de største portvins år i nyere tid. Vintage Port fra 2011 er stærkt efterspurgte, med stigende priser til følge, hvilket gør denne Late Bottled Vintage til et stærkt køb.
Robert Parkers Wine Advocate er da også lige så begejstret for 2011, som får flotte 93 point med bemærkningen "...it is a mini-me of a fine Vintage Port, with everything in fine proportion and perfect balance".
Tilbud
199,00 169,00 DKK
stk.
Ramos Pinto LBV 2012
Cline Zinfandel Ancient Vines finder man nuancer af solbær, hvid peber, krydderier, kaffe og chokolade. De optimalmodne druer giver vinen en utrolig koncentration i munden. Opholdet på nye og brugte fade giver et flot modspil til frugtsødmen og giver vinen god harmoni.
Tilbud
179,00 139,00 DKK
stk.
Cline Zinfandel Ancient Vines
Vinen har en flot, mørkerød farve og en charmerende duft af frugt og krydderi. Smagen er fyldig og intens men samtidig meget saftig. Vinen har en afrundet eftersmag, som viser både delikate og krydrede toner.
Tilbud
99,00 79,00 DKK
stk.
Missetti Negroamaro-Primitivo
Australian Tawny is a complex blend of young, fresh port with older, softer material. The richness of Shiraz and the softness of Grenache together with smaller quantities of Cabernet Sauvignon, Carignan, Mataro and other varieties, combine together in the Port Soleras to produce this ‘tawny’ style port.
Tilbud
199,00 139,00 DKK
stk.
Brown Brothers Tawny
Levende rubinrød til violet farve. I duften finder du modne frugter, solbærlikør, sydfranske krydderurter og lakrids.
Smagen er blød, rund og fyldig kombineret med stor kombleksitet.
12 måneder på franske fade.
Minder på mange måder om Châteauneuf-du-Pape. Samme druer og varme
klima, men prisen er en helt anden!
Tilbud
195,00 129,00 DKK
stk.
Paul Jaboulet Ainé Côtes du Rhône Plan de Dieu
Lavet på druer fra nogle af de ældste vinstokke hos Cline, nogle over 100 år gamle. De giver et meget lille udbytte men til gengæld meget koncentrerede vine
Oakleys sandholdige jord giver ofte vine med en speciel karakter af chokolade. Tanninen er blød i denne Mourvèdre, som er meget fyldig i munden med toner af kirsebær og mynte, der gør den meget frisk og charmerende med klassiske toner af modne, mørke bær og bitter chokolade.
10 måneder på amerikanske fade. 
 
“Cline Celler is one of the best value wineries in the United States.
Tasting trouht their current releases unearthed the following
bargains that I can enthusiastically recommend.”
Robert Parker
Tilbud
179,00 139,00 DKK
stk.
Cline Mourvèdre Ancient Vines
En stor ”muskuløs” argentiner sprængfyldt med smag, der vil ledsage krafti-gere kødretter på bedste vis.
Næsten sort i farven med stor viskositet (gardiner) i glasset. Solbær, lakrids, sødlig tobak, træ og ikke mindst fadlagringen på 10 måneder pirrer alle indtrykkene.
Bonarda og Petit Verdot-druerne giver styrke og struktur, hvilket gør vinen
lagringsvenlig i op til 5 år.
Bør dekanteres og nydes af store glas
Tilbud
125,00 99,00 DKK
stk.
Kaiken Terroir Malbec
En mastodont af en italiener!
Denne Appassimento fra Abruzzo-regionen bliver produceret på samme vis som en Amarone og får dermed de samme karaktertræk.
Alle smagsparametre er skruet op på fuld styrke.
En voluminøs, saftig og ekstrem fyldig vin med høj alkohol.
Bør dekanteres og nydes af store glas.
Økologisk dyrket.
For dem der elsker Amarone
Tilbud
149,00 99,00 DKK
stk.
Passi-Reali Vino Organico
Denne ganske exceptionelle vinmark blev beplantet med Grenache i 1910 og købt af den aktuelle ejer Georges Bessons bedstefar i 1930. En lille del af druerne er tørret i 8 dage i kasser - en slags ”Appassimento” som tilfører
vinen en ganske speciel kompleksitet
 
Grenache Besson Old Vines er lys i farven. Vinen har en fantastisk friskhed og finesse for en Grenache i duften med komplekse toner af kirsebær, hindbær og hyben. I smagen har vinen en god sprødhed og en næsten kølig stil, som matcher frugtsødmen meget godt og giver en god balance til vinen. Eftersmagen er meget fyldig og en smule krydret, med god tannin.
Tilbud
249,00 199,00 DKK
stk.
Birichino Grenache Besson Vineyard
Raig de Raïm Tinto er lavet i den stil, man i Spanien kalder ”joven”, det vil sige med masser af saft og frugt og mindre træpåvirkning. Alt i alt, charmerende vine, som kan drikkes i deres ungdom. Farven i denne vin er rubinrød med lilla skær. Duften afslører toner af modne, røde bær og samtidig friske, grønne toner af krydderurter og ribs. I smagen har vinen god friskhed, bid og charme først og udvikler hurtigt mere fylde og kødfuldhed i munden. Man fornemmer en godt integreret nuance af træ. Det er en lækker, saftig og umiddelbar vin, som både vil kunne bruges til et helt måltid, men også til en kold buffet eller til terrassen! Her får man vin for pengene!
Tilbud
119,00 99,00 DKK
stk.
Celler Pinol, Raig de Raim

Fantastisk køb lavet på Syrah og Grenache. Vinen har lækre noter af hindbær, solbær og lavendel med et lille touch af mineraler. Smagen er kraftig, blød og med noter af peber og lakrids.
Velegnet til de fleste retter med kød.

88-90 pts" The Rhone Report

Tilbud
125,00 89,00 DKK
stk.
ButiNages Rouge Økologisk
Borgonero er ekstrem koncentreret og intens i sin mørkerød farve. I næsen er vinen utrolig kompleks og charmerende, med næsten æteriske dufte af læder og tobak. I smagen overvældes man af en meget struktureret og voldsom mørk karakter først, men ret hurtig går vinen over i det mere velour- eller nærmest silkeagtigt ═ noget som forbavser i en så kraftig vin.
Server den med f.eks. kraftige supper, stegt rødt kød, retter med trøfler, svampe, samt modne oste.
Prøv den også til fiskeretter serveret med en kraftig sauce eller fond.
Tilbud
399,00 299,00 DKK
stk.
Borgo Scopeto Borgonero Magnum
Druerne høstes manuelt og transporteres nænsomt til vineriet i små kasser, så druematerialet opnår bedst mulig kvalitet før gæring.
Gæringen finder sted i åbne tanke, hvilket er medvirkende til at sikrer de silkebløde tanniner, der er et af kendetegnene ved Honoro Vera. Honoro Vera imponerer med sin dybrøde farve og tætte, og meget koncentrerede frugt.
Honoro Vera er en imponerende vin, hvor alle aspekter af kvalitet og topprofessionel produktion viser sig fra sin absolut bedste side.
 
Tilbud
79,00 69,00 DKK
stk.
Honoro Vera Monastrell , Bodegas Juan Gil
Vinen har en fin strågul farve. Duften er intens aromatisk med citrus, mandler og fersken. I smagen går de samme elementer igen samt nektariner og abrikoser og et snert af sødme. Det er en blød og cremet vin, med en forfriskende og velbalanceret afslutning.
Server den ved 8-10 grader til fiskeretter, krydrede asiatiske retter og modne oste - eller et glas i utide eller som aperitif.
 
Også kaldet "den hvide amarone"
Tilbud
135,00 99,00 DKK
stk.
Romeo-Juliet Bianco Passimento
Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær og sarte toner af hvid peber. Smagen er klassisk Châteauneuf med frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer og engelsk lakrids og milde krydderier til sidst. Den slutter med god velour og finesse samtidigt.
Tilbud
299,00 269,00 DKK
stk.
Chateau Maucoil Chateauneuf-du-Pape
Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert har en mørkerød, tæt farve. Duften er dyb, med koncentrerede toner af moreller, skovbær og engelsk lakrids. Smagen er ligeledes utrolig dyb og kompleks, med toner af vilde blommer, krydderier, lakrids og tjære. Vinen har et godt gemmepotentiale. Server den til lam, vildt eller okse, gerne tilberedt med løg, hvidløg og vilde svamper.
Tilbud
425,00 375,00 DKK
stk.
Paul Jaboulet Crozes Hermitage Domaine de Thalabert 2015
I duften finder man både karakter af modne røde frugter, krydderier og let røgede toner. Smagen har først en god blødhed i munden, men udvikler sig flot mod det mere intense, eksotiske og får en krydret karakter.
Eftersmagen er lang, harmonisk og viser både nuancer af friskhed og ungdom, men samtidig også mere komplekse aromaer af chokolade og vanilje.
Tilbud
179,00 139,00 DKK
stk.
Bodegas Dominio de Cair. Cair Cuvée 2014
Vinen er et skoleeksempel på, at klassiske, kraftige og alkoholrige (14,5 %) Rioja-vine også kan være ekstremt delikate og charmerende.
Man fornemmer en god portion tannin, som sikrer den god odningspotentiale. Den slutter meget harmonisk og nærmest charmerende selv om den helt klart vil vinde ved en god iltning på karaffel.
Server den til lam, vildt, okse- eller kalvekød, gerne serveret med en cremet sauce, svampe og bær
Tilbud
249,00 199,00 DKK
stk.
Luis Canas Reserva Seleccion de la Familia
I glasset er vinen gylden med et grønt skær. I duften finder man tropiske frugter som ananas og mango, men også grape og andre citrusfrugter. Smagen er elegant og cremet med en flot frugt og et strejf af vanilje. Det er en kompleks vin, der inciterer en til at smage den igen og igen.
Tilbud
99,00 79,00 DKK
stk.
Montes Reserva Chardonnay
Brugen af Cabernet og Shiraz sammen har længe vist sin berettigelse (f.eks. i Australien) og giver i denne udgave fra Sydafrika en både myndig men også delikat vin. I smagen starter den først blidt, men afslører hurtigt sine muskler og ender med en lang, krydret og fyldig eftersmag med toner af modne mørke bær, chokolade og vanille. Eksotiske toner fra Shiraz blander sig med Cabernets lidt mere tørre nuancer. Det er en vin, som vil egne sig fint til grillet kylling, lam eller svinekød på spyd, eller retter med middelhavs præg.
 
6 flasker 400,00 kr
Tilbud
85,00 75,00 DKK
stk.
Simonsig Cabernet Sauvignon-Shiraz
Appassimento er navnet på den særlige produktionsmetode, som man kender fra eksempelvis Amarone, hvor druerne lagrer og tørrer inden presning, hvilket giver mere aromatiske, kraftige, men også mere sødmefulde vine, alt efter om man lader alt sukkeret omdannes til alkohol.

Det er en glimrende vin, der er som skabt til de danske smagsløg, og den rammer lige i øjet i forhold til tidens vinøse trends!
Tilbud
99,00 79,00 DKK
stk.
Missetti, Appassimento
Det er en meget fyldig og sødmefuld vin med masser af kraft med en lang, behagelig eftersmag. Det er en meget aristokratisk vin, godt afstemt og med et kæmpe potentiale.
Tilbud
399,00 299,00 DKK
stk.
Cascina Ballarin BAROLO,
Man troede næsten ikke at det kunne blive bedre, efter at Brut Premier blev kåret som Bedste Non-Vintage Champagne af Decanter World Wine Award,
men da La Revue du Vin de France for første gang klassificerede de vigtigste
Champagnehuse blev Roederer kåret som ubestridt nr. 1!
 
 
Modnet i flaske i gennemsnitligt tre til fire år giver Brut Premier en perfekt balance med en stor, frugtrig bouquet. Her finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish. En meget spændende blanding af kraft, fyrighed og blødhed. Vinen er perfekt som aperitif på grund af sin friskhed og finesse. Dens gode struktur og fylde gør den også velegnet til fjerkræ, fisk, skaldyr og faktisk også til ikke for søde desserter.
Tilbud
439,00 399,00 DKK
stk.
LOUIS ROEDERER BRUT PREMIER, CHAMPAGNE
Brut Reserva Mont Michel har en flot, lysegul farve med en god mousse, som bliver ved i glasset. Både i duften og i smagen er det de sprøde og delikate toner, som dominerer. Vinen har en frisk sødme (10 g. restsukker/l.) og virker meget umiddelbar og charmerende.
Tilbud
99,00 79,00 DKK
stk.
CAVA MONT MICHEL BRUT
Denne vin har den danske vinmager Leo Steen lavet specielt til det danske marked og målrettet den danske smag og gastronomi, og den findes
kun hos os! Det er en vin, der skal mad til, og så åbner den sig med mørk, krydret og potent fylde. Den er også glimrende til julemaden.
 
 
Tilbud
179,00 139,00 DKK
stk.
Leo Steen Zinfandel
Claudio Lenotti har en magisk evne til at ramme lige i Bulls Eye i forhold til den danske smag inden for vin – og hans Amarone er ingen undtagelse.
Brug den til julemiddagen og til stor forkælelse…
 
Amarone Classico fra Lenotti er lavet på områdets klassiske druer Corvina, (som nemt angribes af den ædle råddenskab) samt Rondinella og Molinara høstet på firmaets parceller i Negrar, Valgatara og Fumane. Dyb, rubinrød farve og en meget eterisk og eksotisk duft. Smagen er fyldig, varm og velouragtig, med en en god frugtkoncentration og charmerende friskhed til sidst, som flot fremhæver trækarakteren. Prøv den til okse- og kalvesteg, til vildtretter eller til modne oste. Server den ved ca. 18 grader og husk at åbne flasken ca. 1 time før serveringen.
Tilbud
299,00 269,00 DKK
stk.
Cantine Lenotti AMARONE CLASSICO
Barbados er en blend af rom, der er destilleret på kolonne- og traditionelle pot stills og derefter lagret i mange år på bourbon- og sherryfade. Den er et perfekt eksempel på den fineste Barbados - rom - frodig, blød og frugtig. Farven er mørk ravgul, og Plantation Barbados byder på en ''saftig'' næse af vanilje, kokos, passionsfrugt og modne bannaner samt en harmonisk smag af tropiske frugter og fadnoter.
Tilbud
299,00 249,00 DKK
stk.
Plantation Rum, Barbados 5 years
I smagen er det de mørkere og mere koncentrerede toner, som først kommer frem, med krydrede karakterer af peber, nellike og vanille. Vinen slutter ret delikat, med en meget klassisk Brunello velour.
Tilbud
325,00 299,00 DKK
stk.
Caparzo Brunello di Montalcino
Cava Demi Sec har en flot, lysegul farve med en god ╦mousse╦, som bliver ved i glasset. I duften byder den på sødmefulde frugtnuancer men også god friskhed. Smagen er sprød og delikat med en god balance mellem sødme (34,5 g. restsukker/l.) og strukturen. Den vil egne sig fint som aperitif, evt. sammen med tapas, eller til ikke for søde desserter.
Tilbud
99,00 79,00 DKK
stk.
CAVA MONT MICHEL SEMI-SECO
Til "Oeil de Perdrix" udvælger Delphine Vesselle druer, som stammer fra de bedste og mere solrige parceller, og det forklarer vinens meget intense og lidt "vinøse" karakter. Oeil de Perdrix er en karakterfuld champagne, som sagtens kan drikkes som aperitif eller for sig selv, men som også vil passe fint til et helt måltid. En udsøgt oplevelse!
Tilbud
329,00 299,00 DKK
stk.
OEIL DE PERDRIX CHAMPAGNE Jean Vesselle, Bouzy
Ervamoira var den første Quinta i Douro området, som efter mange års forsøg gik over til at have separate marker med kun en bestemt drue pr. mark tilpasset jordbunden og klimaet. Da Ramos Pintos 10 år gamle portvin udelukkende kommer derfra, er det en såkaldt Single Quinta Port, noget som er sjældent for en 10 års Port. Ramos Pintos 10 Years Old Port har en smuk lys, orange farve med grønligt skær. I duften er den meget åben med umiddelbare frugtrige toner og en vidunderlig nøddeagtig bouquet. Smagen er sødmefyldt og fantastisk aromatisk med toner af tørre frugter, figner, mandler og svesker.
Tilbud
285,00 259,00 DKK
stk.
Ramos-Pinto 10 YEARS TAWNY
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk