Rødvine fra Tyskland

rødvine fra Tyskland rødvine fra Tyskland
Lust auf Rot” er en aromatisk, frugtrig og ukompliceret, rødvin. I duften finder man nuancer af kirsebær, hindbær og ribs. Smagen er sprød og frugtrig, men let røgede toner og en diskret, krydret karakter. Vinen slutter med god struktur og harmoni – ret charmerende. En vin man hurtigt kommer til at holde af.
99,00 DKK
stk.
Lust auf Rot. Økologisk
Pinot Noir Lovely Lilly er mere til den liflige og delikate side, end til den kraftige. I duften finder man klassiske toner af kirsebær, kirsebærsten og hindbær. Smagen er sprød og kølig, med en udmærket struktur og en behagelig afrundet finish. Det er en meget charmerende Pinot Noir som bør serveres let afkølet.
135,00 DKK
stk.
Lovely Lilly Pinot Noir
Dufter fornemt af røde bær, smagen er frugtrig og flotte bundet sammen med lidt krydderier.
139,00 DKK
stk.
Weingut Brennfleck Spätburgunder
"Sindsygt godt køb." citat Winelab.dk.
I duften er nøgleordene sødmefuldhed og charme. Vinen er meget umiddelbar med kølige Pinot Noir toner som blander sig med milde krydderier og lidt trækarakter (vanille). Smagen er åben og delikat, med et godt bid og dejlige nuancer af kirsebærsten, tranebær og lidt hyben.
Det er en vin, som giver meget fra sig allerede i sin ungdom og som fint vil ledsage retter med svinekød, kalv og fjerkræ.
150,00 DKK
stk.
Shelter Winery Spätburgunder
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk