rødvine fra Chile

rødvine fra Chile rødvin fra Chile
 
Vinen har en flot, dyb rubinrød farve. I duften finder man solbær, lidt blåbær og en antydning af violer og vanilje. Smagen er præget af både røde bær som hindbær og mørke kirsebær og solbær. Man fornemmer fadkarakter, men det er frugten, der dominerer. I eftersmagen er der noter af kaffe og vanilje.
99,00 DKK
Montes Reserva Cabernet Sauvignon
En ung merlot, der er lagret seks måneder på amerikansk eg. Elegant, raffineret og markant frugtig med krydret sort peber: Uimodståelig for Merlot-fans, harmonisk og blød på ganen. Aurelio besluttede at tilføje 15 % Cabernet Sauvignon for en bedre integration med egetræet, hvilket tilføjer struktur og raffinement og giver vinen lagringspotentiale.
99,00 DKK
Montes Reserve Merlot
Håndseleketeret Pinot Noir druer fra de bedste parceller fra den berømte Aconcagua dal i Chile. Perfekt velegnet til fjerkræ, kalv, men også til andre kødarter serveret med svampe, tyttebær eller andre ikke for tunge saucer.
125,00 DKK
Montes Pinot Noir Limited Edition
Vinen har en smuk, dyb, rubinrød farve med lilla skær. Sammensætningen af de friske, aromatiske og frugtrige toner fra Cabernet og Malbecs velour og krydrede karakter giver en pragtfuld harmoni i duften. I smagen er vinen mere struktureret og kødfuld, med nuancer af blommer, solbær, tobak og kaffe og en eftersmag, hvor både elegante og krydrede toner matcher hinanden godt. Det er en meget vellavet, harmonisk og kompleks vin.
125,00 DKK
Montes Twin
Duften er meget frugtrig med noter af modne bær som kirsebær og jordbær.
I smagen går de samme elementer igen toppet op med solbær, kandiseret frugt.
Fadlagringen bidrager med ristede noter fra friskmalet kaffe samt tobak, chokolade og vanilje. Det er en blød, elegant og nærmest cremet, harmonisk vin, hvor tanninerne og den modne frugt holder snor i det hele og sørger for en flot og lang finish.
149,00 DKK
Montes Aplha Cabernet Sauvignon
I duften finder man røde bær og blomster samt et strejf af vanilje fra fadlagringen, elementer der går igen i smagen. Det er en meget elegant vin i en flot balance, som er fyldig uden at være kraftig og nærværende uden at være påtrængende
149,00 DKK
Montes Alpha Pinot Noir
Vinen har en flot, dyb rubinrød farve. I duften finder man friske mørke bær som solbær og brombær, men der er også et strejf af blåbær, mørk chokolade og sort peber. I munden er den frugtrig, krydret og kompleks, og fadkarakteren er subtil og harmonisk mens de bløde, runde tanniner sørger for en flot finish.
149,00 DKK
Montes Alpha Carmenere
Montes er ifølge mange internationale vinameldere Chiles førende vinhus, og ikke mindst deres Syrah - som de var de første til at plante i Colchagua dalen, og som noget atypisk for Chile vokser på skråninger - er i særklasse.
 
Vinen har en dyb, rubinrød farve med lilla kant. I næsen fornemmer man en dominans af blå og sorte bær som blåbær og solbær. I smagen finder man moden frugt og mørke bær, sort peber, lidt mokka og et subtilt fadpræg. Det er en blød, elegant og harmonisk vin, hvor tanninerne holder det hele i balance og sørger for en flot og lang finish.
149,00 DKK
MONTES ALPHA SYRAH
Alpha Malbec består af 45% Malbec fra Marchigüe ejendommen, der giver violer og røde frugter til vinen, 45% Malbec fra Apalta ejendommen, der biddrager med elegant, moden frugt og bløde, faste tanniner og endelig 10% Cabernet ligeledes fra Apalta, som tilfører yderligere struktur og kompleksitet til Malbecs naturlige sødme. 40% af vinen ligger 12 måneder på franske fade.
179,00 DKK
Montes Alpha Malbec
Stor vin fra Bordeaux er første tanke ved duften. Masser af solbær og altså præg af Cabernet Sauvignon. Meget elegant med et balanceret fadpræg. I smagen er der masser af blomster, urter og krydderier. Levende tanniner, der er unge for en stor vin som denne, men meget bløde og med en tør, lang og kompleks afslutning.
 
1.599,00 DKK
Montes Taita
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk