Australiens perler

rødvine fra Australien rødvine fra Australien
Første vin fra Cottage Garden var en Shiraz og kom til landet primo december. Den var så populær, at den både nåede at blive testvinder to gange og blive udsolgt inden jul! Nu er makkerparret Chardonnay/Shiraz-Cabernet fra samme producent hjemkommet. Fremragende vine fra South Eastern Australia med masser af fylde og typicitet.
79,00 DKK
stk.
Cottage Garden, Cabernet-Shiraz
Vinen har en blank, rubinrød farve og intense aromaer af røde frugter og en smule vanilje. I smagen bringer Shiraz og Grenache toner af mørke bær, krydderier og violer, og Tempranillo forstærker en smule den krydrede og eksotiske stil. Cabernet Sauvignon giver vinen dens flotte struktur og en tørhed, som er med til at tøjle det hele. Et klassisk eksempel på en meget harmonisk rødvin med en utraditionel drueblanding, som man i Australien er mester i.

Serveres til and, svinekød, okse og naturligvis til lam.
125,00 DKK
stk.
Paxton The Guesser Red. Økologisk
Vinen har en mørk, dybrød farve. Duften er meget åben med nuancer af modne hindbær, blommer, chokolade og en smule vanilje. I smagen er vinen meget kødfuld og fyldig, med masser af frugtkoncentration og samtidig god struktur og en god tannin til sidst. Trækarakteren fra fadene afsløres, men er ikke dominerende. Det er en meget fyldig, kompleks og samtidig charmerende vin.

Serveres til and, lam, okse og vildt. Den perfekte vin til kraftige, sammenkogte retter.
149,00 DKK
stk.
Paxton MV Shiraz. Økologisk
AAA Shiraz-Grenache har en dyb, rubinrød farve med lilla skær. Duften byder på nuancer af modne bær (hindbær, brombær), kanel og pomerans. I munden har vinen en god frugtkoncentration, velour og let krydrede toner til sidst. Den har god tannin til evt. yderligere modning (5-10 år).

Serveres til f.eks. and, lam, okse og vildt. Perfekt til grillet kød.
149,00 DKK
stk.
Paxton AAA Shiraz/Grenache. Økologisk
I næsen mødes man af et væld af intense, mørke toner, og man bliver ved med at finde nye aspekter ═ solbær, mokka, vanille, chokolade etc. I munden mødes man igen af en utrolig fedme og en flot sødmefuld frugt, der afrundes af en lang dvælende eftersmag.
Tilbud
149,00 99,00 DKK
stk.
Brown Brothers Shiraz 18 eighty nine
Spændende nyhed fra Brown Brothers. Denne Limited Edition er lavet på udvalgte Syrah druer fra Heathcote
området. En kølig og elegant Shiraz, der passer godt til dansk mad – ikke mindst til jul.
 
Heathcote Shiraz Ten Acres har en mørk, blank, rubinrød farve. Den nærmest vælter ud af glasset med aromaer af modne røde frugter og nuancer af sort peber, muscatnød og cedertræ. I smagen finder man også en god frugtkoncentration ═ igen med nuancer af mørke bær (blommer) ═ og desuden karakter af cedertræ, tobak og vanille.
159,00 DKK
stk.
Brown Brothers 10 Acres Limited Shiraz
Det er danske Peder Rosdal og franske Lionel Flutto, som står bag ejendommen, som de overtog i 2004 og løftede op til en af de bedste
vingårde i distriktet i dag.
Med årgang 2010 opnåede man laverede alkoholprocent end de foregående år og samtidig en struktur, sprødhed og charme, som klæder vinen ganske godt!
Farven er intens, mørkerød, næsten sort. Den er ekstrem fed i glasset. I duften byder den på komplekse toner af kirsebær, brombær, anis og røgede nuancer. Smagen er stor med koncentrerede frugttoner, og egetræet virker meget flot integreret i vinen. Tanninen er allerede godt udviklet og afrundet, og vinen har en lang, tør, frisk og kompleks eftersmag.
Lagret 18 mdr. på de fineste franske egefade.
399,00 DKK
stk.
Rosdal & Flutto Heathcote II, Shiraz
Farven er mørk, dybrød og blank i glasset. I duften finder man kølige nuancer af kirsebær og samtidig varmere og dybe toner af solbær og modne blommer. Smagen har masser af kompleksitet og en god tannin, som lover godt for fremtiden. Egetræet smelter godt sammen med frugten. En iltning kan anbefales i vinens ungdom.
449,00 DKK
stk.
Rosdal & Flutto Heathcote II, Myola
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk