Økologisk vin er trenden, det leverer vi også. Prøv selv.

 
En yderst charmerende økologiskdyrkede vin med klassisk, italiensk
identitet
Vinen har en flot, intens, rubinrød farve. Duften er umiddelbar og frugtrig, med diskrete toner af ribs og fuglekirsebær. Smagen er afrundet, med god frugtsødme og bid.
89,00 DKK
stk.
Bio Bio Merlot. Økologisk
Lækre frugttoner af kirsebær, hindbær og solbær samt delikate, krydrede nuancer, som gør vinen allerede meget
kompleks og karakterfuld i sin ungdom. Men tag ikke fejl: Den har også godt modningspotentiale for de næste 2-3 år.
En fremragende vin til prisen!
99,00 DKK
stk.
Chateau de Nages, Terres de Molines Rouge. Økologisk
Vinene er vinificeret separat på temperaturregulerede rustfrie ståltanke og bliver modnet i kort tid på de samme tanke.
En umiddelbar, liflig og frugtrig vin til et lille glas i utide eller serveret til fiske og skaldyrsretter i lette saucer.
Falcata hvid er sammensat af 60% Gewurztraminer og 40% Moscatel som kommer fra yngre vinstokke på sandholdig jord (Moscatel) og lys ler (Gewürztraminer).
99,00 DKK
stk.
Falcata Blanco. Økologisk
Den røde Falcata er lavet på 40% Merlot, 30% Monastrell, 20% Shiraz og 10% Garnacha Tintorera, en klassisk sammensætning for moderne spanske rødvine. Her har man prioriteret umiddelbarhed og harmoni.
En meget lækker vin
99,00 DKK
stk.
Falcata Tinto. Økologisk
Lust auf Rot” er en aromatisk, frugtrig og ukompliceret, rødvin. I duften finder man nuancer af kirsebær, hindbær og ribs. Smagen er sprød og frugtrig, men let røgede toner og en diskret, krydret karakter. Vinen slutter med god struktur og harmoni – ret charmerende. En vin man hurtigt kommer til at holde af.
99,00 DKK
stk.
Lust auf Rot. Økologisk
Vinen har en flot, rubinrød farve og en sødmefuld og krydret duft af modne frugter og julekrydderier (kanel, nellike). Smagen er ret intens og afrundet, med en god struktur og et godt bid til sidst. Den har en imponerende kompleksitet og charme for en vin i denne prisklasse. Dens umiddelbarhed gør den meget anvendelig i gastronomien.

Server den til alle sammenkogte grønsags- og kødretter, til grillet oksekød, lam eller gris. Prøv den også til pasta- eller risottoretter.
99,00 DKK
stk.
Missetti Økologisk
I duften finder man frugtnuancer af abrikoser, mandler, akacieblomster og en smule hvid peber. Smagen er sprød, med god elegance og styrke samtidigt. En god frugtsødme i eftersmagen giver en meget behagelig og harmonisk, tør finish.
Restsukkeret er på 12g/l. Perfekt som aperitif, til reception eller til forretter med f.eks. skaldyr eller fisk.
99,00 DKK
stk.
Veuve D´Argent Blanc de Blanc. Økologisk
En meget aromatisk, umiddelbar og rund vin i duften, med toner af krydderurter og røde bær som kirsebær og blommer. I smagen er vinen halvtør, med en god balance mellem frugten og strukturen. Den slutter med god struktur og lækre nuancer af milde krydderier. Klassisk italiensk i sin stil! Her får man vin for pengene!

Server den til grønsagsretter, til lyst kød, pastaretter, pizza og til hvidskimmeloste.
99,00 DKK
stk.
Villa Antonino Rosso Økologisk
Denne bio-dynamisk dyrkede vin vil charmere alle med sin bløde, indsmigrende frugt. Velegnet til de fleste skaldyrs/ fiskeretter. Men smager også skønt alene.
I duften har ButiNAGES Blanc en god fedme og en meget lækker frugtaroma med nuancer af ferskner, abrikoser, akacieblomst og passionsfrugt. Smagen er flot afrundet, med god velour og frugtrige, eksotiske toner. Vinen slutter med bid og god mineralitet
125,00 DKK
stk.
ButiNages Blanc Økologisk

Fantastisk køb lavet på Syrah og Grenache. Vinen har lækre noter af hindbær, solbær og lavendel med et lille touch af mineraler. Smagen er kraftig, blød og med noter af peber og lakrids.
Velegnet til de fleste retter med kød.

88-90 pts" The Rhone Report

125,00 DKK
stk.
ButiNages Rouge Økologisk
”Biographie” har en mørk, rubinrød farve. I duften finder man toner af røde frugter, med god friskhed og kølighed, som viser, at vinen stadig er i sin ungdom. Med lidt iltning kommer der lækre nuancer af provencalske krydderurter og milde krydderier (bl.a. hvidt peber). I smagen er vinen først en smule lukket i sin ungdom, men ret hurtigt udvikler den komplekse, kølige nuancer af hindbær og ribs, men også en smule mørkere toner af lakrids og bitter chokolade. Det er en økologisk vin i den klassiske Rhône-stil, ren og saftig, uden forstyrrelse fra et ophold på træ
125,00 DKK
stk.
Jaboulet Cotes du Rhone Biographie Økologisk
Vinen har en blank, rubinrød farve og intense aromaer af røde frugter og en smule vanilje. I smagen bringer Shiraz og Grenache toner af mørke bær, krydderier og violer, og Tempranillo forstærker en smule den krydrede og eksotiske stil. Cabernet Sauvignon giver vinen dens flotte struktur og en tørhed, som er med til at tøjle det hele. Et klassisk eksempel på en meget harmonisk rødvin med en utraditionel drueblanding, som man i Australien er mester i.

Serveres til and, svinekød, okse og naturligvis til lam.
125,00 DKK
stk.
Paxton The Guesser Red. Økologisk
The Guesser White har en flot, blank, lysgylden farve. Duften er åben og frisk, med nuancer af citrusfrugter, vilde blomster og hvidt peber. Smagen er sprød med toner af eksotiske frugter som grape, litchi, kiwi og passionsfrugt. En meget liflig og appetitvækkende vin.

Serveres som aperitif, til salater, skaldyr eller fiskeretter i lyse saucer.
125,00 DKK
stk.
Paxton The Guesser White. Økologisk
”Vieilles Vignes” Blanc har en flot, blank, gyldengrøn farve. Duften er åben og eksotisk med toner af modne ferskner og ananas, og allerede i duften fornemmer man en god fasthed. Smagen er ligeledes en smule eksotisk med nuancer af akacieblomst, vanilje og fersken. Samtidigt er vinen ret struktureret og sprød.

Det er en vin, som sagtens kan udvikle sig med tiden og blive mere harmonisk (3-4 år). Server den til fiske- eller skaldyrssuppe (gerne kraftige), til grillet fisk, lyst kød i hvid sauce. Serveres afkølet (8-10°C), men ikke iskoldt.
149,00 DKK
stk.
Chateau de Nages Vieilles Vignes Blanc. Økologisk
Grüner Veltliner ”Stein” er først en smule lukket i duften, men en dyb, intens karakter udvikler sig hurtigt i glasset. Vinen er rank, meget ren i stilen, en smule mineralsk, og den har en meget god struktur. Druesortens klassiske toner af lindeblomst og grønne blade kommer fint frem i smagen, som slutter med lidt æteriske og krydrede nuancer. Serveres med skaldyr og fisk.
149,00 DKK
stk.
Jurtschitsch Kamptal Grüner Veltliner. økologisk
Dry Riesling er en klassisk tør hvidvin i Marlborough stil, med masser af friske, grønne aromaer af citrusfrugter, friskplukkede æbler, men også Riesling-druens mere eksotiske toner af vilde blomster og tropiske frugter. Smagen rummer både en delikat frugtsødme og sprøde, rene, liflige nuancer.

Perfekt til receptioner, som aperitif og til det asiatiske køkken.
149,00 DKK
stk.
Konrad Dry Riesling. Økologisk
Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen mødes man af masser af frisk hyldeblomst samt lidt eksotiske toner. Smagen har stor fedme, pæn frugtsødme og klingende ren syre. Det er en utroligt velstruktureret vin, hvor alt er meget fint afstemt, og hvor man ikke finder et eneste urent element.
En dejlig vin til de fleste fiskeretter, til pastasalater eller til asiatisk inspirerede retter.
149,00 DKK
stk.
Konrad Sauvignon Blanc, Økologisk
Passi Reali Bianco er en meget lækker økologisk vin, med en god harmoni mellem frugtsødme, bid, friskhed og fylde. Appassimento-teknikken giver eksotiske toner af modne, tropiske frugter og oprindelsen i Abruzzo bjergene bringer en god mineralitet og struktur.

En god ledsager til grønsagsretter, pastaretter, fisk, skaldyr eller fjerkræ i hvide saucer.
149,00 DKK
stk.
Passi Reali Bianco. Økologisk
En mastodont af en italiener!
Denne Appassimento fra Abruzzo-regionen bliver produceret på samme vis som en Amarone og får dermed de samme karaktertræk.
Alle smagsparametre er skruet op på fuld styrke.
En voluminøs, saftig og ekstrem fyldig vin med høj alkohol.
Bør dekanteres og nydes af store glas.
Økologisk dyrket.
For dem der elsker Amarone
149,00 DKK
stk.
Passi-Reali Vino Organico
AAA Shiraz-Grenache har en dyb, rubinrød farve med lilla skær. Duften byder på nuancer af modne bær (hindbær, brombær), kanel og pomerans. I munden har vinen en god frugtkoncentration, velour og let krydrede toner til sidst. Den har god tannin til evt. yderligere modning (5-10 år).

Serveres til f.eks. and, lam, okse og vildt. Perfekt til grillet kød.
149,00 DKK
stk.
Paxton AAA Shiraz/Grenache. Økologisk
Vinen har en mørk, dybrød farve. Duften er meget åben med nuancer af modne hindbær, blommer, chokolade og en smule vanilje. I smagen er vinen meget kødfuld og fyldig, med masser af frugtkoncentration og samtidig god struktur og en god tannin til sidst. Trækarakteren fra fadene afsløres, men er ikke dominerende. Det er en meget fyldig, kompleks og samtidig charmerende vin.

Serveres til and, lam, okse og vildt. Den perfekte vin til kraftige, sammenkogte retter.
149,00 DKK
stk.
Paxton MV Shiraz. Økologisk
Marcel Deiss er ”troldmanden fra Alsace”. Han er indbegrebet af
biodynamisk vinproduktion og har en personlighed, der rækker
langt ud i verden.
Her er der tale om en top Riesling. Terroir-baseret
med stor dybde og smagsnoter af hvide blomster, kalk, mango,
græs og tropiske frugter. En elegantier med stor finesse og kompleksitet.
”Et must” til julefrokosten og til Riesling-elskeren!
269,00 DKK
stk.
Marcel Deiss Riesling 2013. Biodynamisk
Farven er lysgylden, med blankt, grønligt skær. I duften afslører Le Rochoy pragtfulde nuancer af hvide blomster (tjørneblomster, jasmin) og eksotiske frugter. I smagen er vinen meget delikat og frisk først, men den udvikler hurtigt røgede toner af flintesten, fedme og stor mineralitet. Den slutter med en forbavsende, lækker velour, men også stor elegance. En stor oplevelse!

Server den til skaldyr (østers, hummerhaler, kammuslinger), til fisk og til fjerkræ eller kalv i lyse saucer.
275,00 DKK
stk.
Domaine Laporte Sancerra Le Rochoy
Vinen besidder en umiddelbar bærsødme, i form af sorte kirsebær og solbær, tilsat en smule krydderi der leder tankerne hen på tobak, muskus og lavendel. Vinen er luftig og poleret, men har en tæt og dyb koncentration. En vibrerende, ren og velsmagende vin.
 
Cifra er indgangsportalen til Duemanis vinøse univers. Lavet på 100% Cabernet Franc. Produktionen er årligt på ca. 20.000 flasker. Gæring, maceration og lagring foregår i temperaturregulerede cementkar (vats). Vinen gennemgår hverken klaring eller filtrering.
299,00 DKK
stk.
Duemani Cifra. Økologisk
Vinen er en blanding af ung vin og reserve vin fra ældre årgange, dette er med til at give dybde, karakter og kompleksitet.
369,00 DKK
stk.
Leclerc Briant Brut Reserve Økolgisk
Nøgleordene her er intensitet, koncentration og balance! Det vælter ud med sødmefulde frugtnuancer som blommer, brombær, men også med mere krydrede toner af engelsk lakrids og tobak. Den slutter med gode krydderier og en sart, saltet karakter. Sprød, kraftfuld og harmonisk, med et godt modningspotentiale. En fabelagtig vin.
399,00 DKK
stk.
Salcheto Vino Nobile di Montepulciano Riserve. Økologisk
Fidoras Amarone er mørk i farven og meget kompleks i duften og smagen, med en fantastisk harmoni mellem koncentration og finesse. Her finder man klassiske nuancer for Amarone: Kirsebær, blommer, krydderier og tørrede frugter. Den slutter med både finesse og sprødhed, men også med en lækker, velouragtig stil, hvor toner af mokka og bitter chokolade blander sig. En meget vellavet vin til de bedste kulinariske kreationer med and, lam, okse og vildt.
499,00 DKK
stk.
Fidora Amarone della Valpolicella Monte Tabor. Økologisk
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk