hvidvine fra Tyskland

hvidvine fra Tyskland hvidvin fra Tyskland
”Lust auf Perlage” er en perfekt terrassevin, aromatisk, let perlende, frugtrig og ukompliceret. I duften finder man nuancer af lime, grønne æbler og grønne pærer. Smagen er halvtør (ca. 13 g. restsukker/liter) og liflig, med god friskhed og en let eksotisk finish. En ren charmetrold!
99,00 DKK
stk.
Lust auf Perlage. Økologisk
RK Riesling fornægter ikke Kesselstatts klasse. Her er renhed, mineralitet, finesse og balance. I næsen finder man en meget behagelig frugtsødme med nuancer af citrusfrugter, honningmelon og hvide ferskner. Smagen er frisk og frugtrig med et let eksotisk strejf til sidst. Stilmæssigt er den halvtør til tør.

Prøv vinen til lette orientalske retter med fjerkræ, skaldyr eller fisk eller til Sushi. Den kan også fint anvendes som velkomstdrik eller som et lille glas uden mad til.
125,00 DKK
stk.
Reichsgraf von Kesselstatt Riesling
I duften finder man frugtrige nuancer af akacieblomster, citrusfrugter og modne ferskner. I smagen har vinen en god balance mellem frugtsødme og friskhed, noget som gør vinen perfekt til et lille glas som aperitif eller til mad. I eftersmagen er det nuancerne af citrusfrugter som dominerer. En meget umiddelbar og lækker vin. Server den til salater, skaldyr og fisk.
125,00 DKK
stk.
Karl Schafer Riesling Trocken
Her er renhed, mineralitet, finess og balance. I næsen finder man en meget behagelig frugtsødme med nuancer af citrusfrugter, honningmelon og hvide ferskner. Smagen er frisk og frugtrig med et let eksotisk strejf til sidst.
Stilmæssigt er den halvtør til tør
125,00 DKK
stk.
Dr. H. Thanisch Riesling Kabinett
Schloss Marienlay kan betegnes som Kesselstatts andenvin. Til denne hvidvin anvendes druer fra unge vinstokke, eller vine som Bernward Keiper har vurderet ikke var gode nok til at indgå i det endelige cuvée af f.eks. Graacher Himmelreich.

Vinen fornægter ikke Kesselstatts klasse. Her er renhed, finesse og balance. I næsen mødes man af en flot frugt med et let eksotisk strejf. Smagen er frisk og frugtrig og med et godt afstemt syrligt bid. Prøv vinen til lette orientalske retter med fjerkræ eller fisk, den kan især anbefales til Sushi, eller lad den forkæle dig blot ledsaget af friske danske jordbær.
135,00 DKK
stk.
Reichsgraf von Kesselstatt, Schloss Marienlay
Fantastisk flot hvidvin lavet på Pinot Gris
139,00 DKK
stk.
Brennfleck Grauburgunder 2009
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk