hvidvine fra Sydafrika

hvidvine fra Sydafrika hvidvin fra Sydafrika
 
Chenin Blanc bliver plukket meget modnet, og det forklarer dens gode sødme, de eksotiske toner (modne pærer, æbler, grape og blomster) og den umiddelbarhed, man finder i vinen. Men samtidig har den en god sprødhed, som giver den en god balance mellem friskheden og sødmen. Duft- og smagskoncentrationen er meget stor. Vinen vil være perfekt serveret til salater, lette fiske- eller skaldyrsretter, kolde buffeter eller til skovtur.
85,00 DKK
stk.
Simonsig Chenin Blanc
I duften finder man åbne og intense klassiske aromaer for Sauvignon med nuancer af eksotiske frugter (lime, kærlighedsfrugter og grønne figner) og grøn peber.
I smagen har vinen en perfekt balance mellem sødmen fra de modne druer samt strukturen og sprødheden.
Det er en vin, som skærer flot igennem, og som derfor vil egne sig godt til fisk, skaldyr i sauce ═ evt. med eksotisk præg eller til f.eks. kylling eller kalkun i en hvid sauce.
99,00 DKK
stk.
Simonsig Sauvignon Blanc
I duften mødes man alle Chardonnaydruens fortræffeligheder.
Her finder man citrustoner, lime og appelsinskal, men også mere eksotiske toner som muskatnød, krydret vanille og modne æbler.
Alle disse indtryk videreføres på fineste vis i smagen, hvor vinen viser sin renhed og elegance.  Prøv den til de bedste fiske- og skaldyrskreationer ═ gerne med kraftige saucer eller fond, eller til kraftige oste f.eks. ged.
139,00 DKK
stk.
Simonsig Chardonnay
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk