hvidvine fra Spanien

 
Vinen har en lys gylden farve med grønligt skær. Duften er frisk og aromatisk med dejlige, sprøde nuancer af lime og grapefrugt. Smagen er umiddelbar og appetitgivende, igen med toner af citrusfrugter og nektariner. Den slutter overbevisende og ren, med vedvarende frugtnuancer.En rigtig nydevin, perfekt til terrassen og til retter med skaldyr eller fisk, samt f.eks. fjerkræ eller kalv i lys sauce.
79,00 DKK
Audacia Blanco
Vinen er lavet på 85 % Viura og 15 % Malvasia fra vinstokke, der er mindst 60 år gamle (!) i gennemsnit.
Vinen er flot gylden/grøn i farven. I den elegante duft finder man hvide blomster, et frugtpræg og et hint af hasselnød.
I smagen er den tør, med præcis nok syre til at gøre den frisk og livlig, med en fint struktureret moden frugtkarakter i finishen.
Vinen passer godt til de fleste typer skaldyr og fisk, lyst kød, salater, gerne med røgede eementer som bacon eller laks, risotto og milde oste
99,00 DKK
Luis Canas Blanco Barrel Fermentado
Albariño fra Santiago Roma har en flot gylden-grønlig farve. I duften er den uimodståelig frisk og velbalanceret med flotte aromaer af citrusfrugter, friskplukkede æbler, balsamico. I smagen har vinen en meget lækker mineralsk karakter, god velour og igen toner af citrus og grønne frugter, med spændende nuancer af laurbærblade og eukalyptus til sidst.

Serveres til skaldyr – gerne østers – og til retter med dampet eller grillet fisk.
125,00 DKK
Santiago Roma Albariño
Eksotisk karakter, med toner af grape, mango og ferskner, og en tørhed, finesse og mineralitet, som giver vinen en sjælden harmoni.
155,00 DKK
Raventós I Blanc, Silencis
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk