hvidvin fra Chile

hvidvin fra Chile hvidvin fra Chile
 
Duften er meget frisk og ren med nuancer af grape, melon og eksotiske frugter. Smagen er sprød, med god struktur og toner af krydderurter og citrusfrugter.
I eftersmagen er vinen mineralsk og frisk, med god balance mellem tørhed og frugtsødme.
49,00 DKK
stk.
Echeverria Unwooded Chardonnay 37,5 cl
I glasset er vinen gylden med et grønt skær. I duften finder man tropiske frugter som ananas og mango, men også grape og andre citrusfrugter. Smagen er elegant og cremet med en flot frugt og et strejf af vanilje. Det er en kompleks vin, der inciterer en til at smage den igen og igen.
99,00 DKK
stk.
Montes Reserva Chardonnay
Her finder man Sauvignon Blancs klassiske toner: Nyslået græs, hyld, grape og passionsfrugt. Sprød og charmerende hele vejen
99,00 DKK
stk.
Montes Reserva Sauvignon Blanc
Druerne er høstet i februar, næsten 60 dage før normalt for at fremme friskhed og frugt. Det kunne gøres ved en reduktion af høstudbyttet og fjernelse af bladene for at fremme modningen. Druerne er høstet tidligt om morgenen, mens de stadig var kølige. Efter en gæring på ståltanke får vinen et kort ophold på sit "lie" (bundfald) for at fremme aroma, frugt og kompleksitet.

I duften finder man friske toner af græs, blade, citrusfrugter og ananas, men også mere eksotiske toner af passionsfrugt, ferskner og jasminblomst. Smagen er frugtrig og sprød, med en elegant finish. En meget forfriskende hvidvin.

Server den til sushi, salater, skaldyr og fisk i lyse saucer, men også til fjerkræ tilberedt efter asiatiske opskrifter.
115,00 DKK
stk.
Montes Spring Harvest
Det er en meget bredt anvendelig vin, men den er glimrende til laksetatar, hummer og andre skaldyr, modne oste og retter med hvidt kød, som kylling eller svinekød med milde saucer.
149,00 DKK
stk.
Montes Alpha Chardonnay
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk