hedvine/dessertvine fra Portugal

Det er helt klart en portvin af Ruby-typen med en dejlig mørk og brillant farve, aromaer af brombær, kirsebær, figner og blommer og en smag, hvor man virkelig fornemmer nuancer af peber og koncentrerede toner af modne mørke frugter. Vinen er ufiltreret inden aftapning for at bevare alle dens dejlige nuancer og dens frugtkarakterer.
Collector Porto Reserva er sammensat af både unge vine (to til fire år gamle), som tilfører masser af kraft og umiddelbarhed og ældre vine (syv til ni år), som giver harmoni og fylde, således at gennemsnitsalderen er ca. fem år.
159,00 DKK
stk.
Ramos Pinto Collector
2011 er et af de største portvins år i nyere tid. Vintage Port fra 2011 er stærkt efterspurgte, med stigende priser til følge, hvilket gør denne Late Bottled Vintage til et stærkt køb.
Robert Parkers Wine Advocate er da også lige så begejstret for 2011, som får flotte 93 point med bemærkningen "...it is a mini-me of a fine Vintage Port, with everything in fine proportion and perfect balance".
Tilbud
199,00 169,00 DKK
stk.
Ramos Pinto LBV 2012
Ervamoira var den første Quinta i Douro området, som efter mange års forsøg gik over til at have separate marker med kun en bestemt drue pr. mark tilpasset jordbunden og klimaet. Da Ramos Pintos 10 år gamle portvin udelukkende kommer derfra, er det en såkaldt Single Quinta Port, noget som er sjældent for en 10 års Port. Ramos Pintos 10 Years Old Port har en smuk lys, orange farve med grønligt skær. I duften er den meget åben med umiddelbare frugtrige toner og en vidunderlig nøddeagtig bouquet. Smagen er sødmefyldt og fantastisk aromatisk med toner af tørre frugter, figner, mandler og svesker.
Tilbud
285,00 259,00 DKK
stk.
Ramos-Pinto 10 YEARS TAWNY
Alderen og det lange ophold på træfade har påvirket den betragteligt. De røde og mørke toner i dens ungdom er blevet erstattet af mere gyldne og tagstensrøde farver. At vælge den rigtige "blanding" til en 20 år gammel Tawny er en kunst i sig selv. Det er en storslået, kompleks og harmonisk Tawny, som bl.a. udmærker sig ved stor delikatesse, varme og en silkeagtig eftersmag. Her finder man et væld af nuancer: grapefrugt, abrikos, hasselnødder, mandler, kakao, vanille, kaffe, kanel og mange eksotiske og æteriske toner.
499,00 DKK
stk.
Ramos Pinto 20 Years
Med eneret for Helsingør
Portvinsjulekalenderen indeholder: - 24 forskellige portvine i 5 cl miniature glasflasker - hver enkelt med Portvinsinstituttets garantiforsegling. - 12 forskellige portvinsvarianter: White, Dry White, Lágrima White, Rosé, Ruby, Ruby Reserve, Late Bottled Vintage, Tawny, Tawny Reserve, 10, 20 og 30-års Tawny. - Vine fra 7 anerkendte portvinshuse: Borges, Dow´s, Fonseca, Gran Cruz, Martha´s, Messias og Taylor´s.
Nyhed
599,00 DKK
stk.
Portvinsjulekalenderen
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk