gin

 
Det er en meget aromatisk gin med sarte noter af vilde enebær, harpiks med fine erindringer af urter. I ganen er den blød og cremet og slutter i munden med en behagelig alkohol smag på grund af den gode destillation. Finalen opleves som aromatisk balsam.
210,00 DKK
stk.
Masters london Dry Gin
Elg gin er en klassisk gin med masser af enebær, koriander og destillat af gulerod, der afrunder enebærsmagen.
269,00 DKK
stk.
Elg Gin
Opihr Oriental spiced gin er fast forankret i den gamle krydderi-rute i Østen, hvor købmændene traditionelt
rejser tusindvis af kilometer for at handle eksotiske krydderier og planter fra fjerne lande.
Opihr Oriental spiced Gin er baseret på et udvalg af eksotiske håndplukkede planteekstrakter herunder de krydrede
cubebs (også kaldet Javabær) fra Indonesien, sort peber fra Indien og koriander fra Marokko - alle omhyggeligt
udvalgt af Opihr’s Master Distiller, De håndplukkede planter og bær, der bruges i Opihr Gin foretager rejsen fra Østen til det ældste destilleri i
England, hvor kvalitetsgin traditionelt er blevet destilleret efter London Dry Gin metoden siden 1761.
329,00 DKK
stk.
Opihr Gin
Denne 100% ”danske” håndlavede London Dry Gin. Kvaliteten er kompromisløs og den rammer ”spot-on” hos alle jer, som efterspørger gin af høj kvalitet, med stor karakter og med en god historie bag.

Jensen Dry Gin er en tør enebærpræget gin, med aromatiske indslag af lavendel, citrusskræl, bitre mandler og med en let tør peber-lakridset eftersmag.
329,00 DKK
stk.
Jensens gin
I ginens verden er den prisvindende franske Citadelle Gin en af de absolut bedste. Citadelle Reserve Gin er den fadlagrede udgave af Citadelle Gin, lagret på ex-cognac fade i hjertet af Cognac regionen i Frankrig.
349,00 DKK
stk.
Citadelle Gin Reserve
G Vine Nouaison er en fantastisk Gin fra Cognac distriket i Frankrig. G Vine Nouaison bliver produceret side om side med de klassiske cognac huse i Frankrig og har tilmed elementer fra netop cognac produktionen.

G Vine Nouaison er basseret på Ugni Blanc druen, som giver en helt speciel smag som er helt fantastisk.
369,00 DKK
stk.
G Vine Nouaison
Det er en sprød Gin med en rig tekstur som er traditionelt blended og hånd høstede afrikanske botaniske urter. Blød enebær noter, efterfølges af en friske citrus aroma. Kvan rod og cassia bark giver dybde og en dvælende organisk fornemmelse mens koriander frø og kardemomme giver en sart varme. De subtile parfumerede undertone af Cape Fynbos flora forstærker aromaen på de klassiske botaniske urter og øger kompleksiteten
375,00 DKK
stk.
Inverroche Classic Gin
Bobby’s is a unique blend of Indonesian spice and traditional botanicals.
Spicy and fragrant on the nose, a fresh burst of citrus and herbals at
first sip and with a slight hum of pepper.
399,00 DKK
stk.
Bobby´s Gin
Gin Mare er en spansk Gin fra Barcelona, der er baseret på oliven, timian, rosmarin, basilikum, kardemomme, koriander og enebær fra egen gård. Derudover indgår også citrusfrugter. Gin Mare har fået den højeste vurdering 5/5 hos En Verden af Gin.
449,00 DKK
stk.
Gin Mare
Ferdinand's Saar Dry Gin bliver fremstillet på grænset imellem Tyskland, Frankrig og Luxembourg, hvor den håndplukkede Riesling-drue er med til at give Ferdinand's Saar Dry Gin dens helt unikke smag. Der anvendes mere end 30 botaniske ingredienser i fremstillingen udover Riesling infusionen. Ferdinand's Saar Dry Gin har fået den højeste anmeldelse 5/5 hos En Verden af Gin.
450,00 DKK
stk.
Ferdinand´s Saar Dry Gin
Nordisk Gin er et hånddestilleret naturprodukt lavet på Nordiske bær og urter sætter et spændende lidt feminint præg på duft og smag i denne gin, der ikke er koldfiltreret for at bevare de æteriske olier og opnå den bedste smagsoplevelse.

En helt ny gin, som tager udgangspunkt i den nordiske natur, hvor inspirationen er kommet fra Anders' rejser i Norden og fra Nordisk Brænderis arbejde med frugter, bær og urter gennem de sidste 5 år. Af botanicals kan - udover naturligvis enebær - nævnes håndplukkede rosenblomster fra hybenrose og klitrose, qajaasat (grønlandspost) fra Grønland, svenske multebær, havtorn og æblebrændevin.
450,00 DKK
stk.
Nordisk Gin
Four Pillars Rare Dry Gin er en mikro batch destilleret australsk gin, skabt ud fra idiologien og ambitionen om kun at producere det allerbedste og ypperste. Med andre ord, at skabe en gin der kan udfordre, overraske, fascinere og tilfredsstille selv den mest inkarnerede gin-elsker.
475,00 DKK
stk.
Four Pillars Gin
Monkey 47 – Schwarzwald Dry Gin opnår sin unikke smag fra intet mindre end 47 forskellige håndplukkede duft og smagsgivende ingredienser. Det særlige rene og bløde vand i Schwarzwald giver denne luksus gin en ekstra kvalitetsfaktor at prale af.

Efter destillatet har trukket duft og smag til sig fra udtrækket af de duft og smagsgivende ingredienser, lagres produktet i høje stentøjscylindere nedgravet i jorden. Denne tidskrævende og fordyrende proces sætter prikken over I’et. Lagring tilfører eller forandrer ikke Monkey 47’s smag, men lader produktet sætte sig og finde sin balance.

Monkey 47 kan nydes med tonic, i Sling cocktails, Martinis eller Gimlets. Duften og smagen er fyldt med tydelige enebær, sprøde og æteriske citrusolier, sødmefulde blomster, peber og andre mørke kryddertoner og tranebær frisk og bitterhed. Det hele samlet i en uovertruffen balance og kompleksitet.
399,00 DKK
stk.
Monkey 47 Gin
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk