gin

 
Det er en meget aromatisk gin med sarte noter af vilde enebær, harpiks med fine erindringer af urter. I ganen er den blød og cremet og slutter i munden med en behagelig alkohol smag på grund af den gode destillation. Finalen opleves som aromatisk balsam.
210,00 DKK
Masters london Dry Gin
Elg gin er en klassisk gin med masser af enebær, koriander og destillat af gulerod, der afrunder enebærsmagen.
269,00 DKK
Elg Gin
Denne 100% ”danske” håndlavede London Dry Gin. Kvaliteten er kompromisløs og den rammer ”spot-on” hos alle jer, som efterspørger gin af høj kvalitet, med stor karakter og med en god historie bag.

Jensen Dry Gin er en tør enebærpræget gin, med aromatiske indslag af lavendel, citrusskræl, bitre mandler og med en let tør peber-lakridset eftersmag.
329,00 DKK
Jensens gin
Elg No. 2 er som Elg No. 1 baseret på enebær, koriander og gulerod, men tillige er der anvendt et udtræk af enebær, der giver ginnen dens unikke mørke farve. Dette udtræk er udviklet i laboratoriet, hvor forskellige styrker sprit er afprøvet, forskellige blandingsforhold mellem sprit og enebær er afprøvet og hvor længe enebærerne skal trække er optimeret.
349,00 DKK
Elg Gin no 2
Gin med friske violette gulerødder. Afrundet smag og en dyb violet farve.
 
Til ELG GIN No. 4 er der anvendt friske violette gulerødder, disse giver både smag og farve. Resultatet er en gin med en afrundet smag og en dyb violet farve. Når, der tilsættes tonicvand, ses et unikt farveskift fra violet til pink.
369,00 DKK
Elg Gin No 4
G Vine Floraison er en fantastisk Gin fra Cognac distriktet i Frankrig. G Vine Floraison er tilsat Ugni Blanc vindruesaft, som giver en unik sødme samt bitterhed. G Vine Floraison har en behageligsmag af lakrids og Ingefærrod.
369,00 DKK
G Vine Floraison
G Vine Nouaison er en fantastisk Gin fra Cognac distriket i Frankrig. G Vine Nouaison bliver produceret side om side med de klassiske cognac huse i Frankrig og har tilmed elementer fra netop cognac produktionen.

G Vine Nouaison er basseret på Ugni Blanc druen, som giver en helt speciel smag som er helt fantastisk.
369,00 DKK
G Vine Nouaison
Det er en sprød Gin med en rig tekstur som er traditionelt blended og hånd høstede afrikanske botaniske urter. Blød enebær noter, efterfølges af en friske citrus aroma. Kvan rod og cassia bark giver dybde og en dvælende organisk fornemmelse mens koriander frø og kardemomme giver en sart varme. De subtile parfumerede undertone af Cape Fynbos flora forstærker aromaen på de klassiske botaniske urter og øger kompleksiteten
375,00 DKK
Inverroche Classic Gin
Bobby’s is a unique blend of Indonesian spice and traditional botanicals.
Spicy and fragrant on the nose, a fresh burst of citrus and herbals at
first sip and with a slight hum of pepper.
399,00 DKK
Bobby´s Gin
Nordisk Gin er et hånddestilleret naturprodukt lavet på Nordiske bær og urter sætter et spændende lidt feminint præg på duft og smag i denne gin, der ikke er koldfiltreret for at bevare de æteriske olier og opnå den bedste smagsoplevelse.

En helt ny gin, som tager udgangspunkt i den nordiske natur, hvor inspirationen er kommet fra Anders' rejser i Norden og fra Nordisk Brænderis arbejde med frugter, bær og urter gennem de sidste 5 år. Af botanicals kan - udover naturligvis enebær - nævnes håndplukkede rosenblomster fra hybenrose og klitrose, qajaasat (grønlandspost) fra Grønland, svenske multebær, havtorn og æblebrændevin.
450,00 DKK
Nordisk Gin
Den er lavet med deres svenske excellence. Den er blevet modnet med hele solbær og givet en sød kant med en god portion honning.
 
En dyb mørkt og massivt velsmagende solbærs gin fra det svenske destilleri Hernö, de blev kronet til Gin stormester på Spirit Masters Awards 2013
450,00 DKK
Hernô Blackcurrant Gin
Four Pillars Rare Dry Gin er en mikro batch destilleret australsk gin, skabt ud fra idiologien og ambitionen om kun at producere det allerbedste og ypperste. Med andre ord, at skabe en gin der kan udfordre, overraske, fascinere og tilfredsstille selv den mest inkarnerede gin-elsker.
475,00 DKK
Four Pillars Gin
Ginen er lavet på basis af deres egen hjemmeavlede hvedespiritus, som tilføres 8 forskellige krydderurter i 18 timer inden destillering.

En fantastisk Gin, der sammen med en god tonic som Gents leverer noget nær den bedste Gin og Tonic i verden.
399,00 DKK
Hernö Gaveæske
Tom Cat is a completely unique gin with whiskey-like notes of oak, spice and a finish of juniper and raw honey. Tom Cat is the modern day adaption of 18th century England’s most revered spirit,
 
Barrel aged 4-6 months in new, charred American White Oak
699,00 DKK
Barr Hill Reserve Tom Gin
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk