Bourgogne Rødvin

"Glimrende og sprød bourgogne til en fornuftig pris", citat Berlingske Tidende.
Bourgogne Rouge "Les Ursulines" laves på druer fra Côte-de-Nuits i det nordlige Bourgogne. En del af druerne produceres på gamle vinstokke, hvor udbyttet er lavt men koncentrationen til gengæld er meget stor.
Bourgogne Rouge "Les Ursulines" har en mørkerød farve med lilla skær.
I smagen er vinen mere delikat end kraftig, med en god balance mellem frugtsødme og struktur.
Vinen har et godt modningspotentiale og kan derfor sagtens gemmes i kælderen i 5-6 år.
155,00 DKK
stk.
Boisset Les Ursulines Bourgogne Rouge
Den karakteristiske bløde Pinot Noir bouquet, den intense frugt og fine karakter af mørke bær gør Comte de Lupé til en meget harmonisk og charmerende vin. Eftersmagen er lang, og man fornemmer, at vinen har et godt modningspotentiale.
159,00 DKK
stk.
Lupé-Cholet Comte De Lupé Bourgogne
Som for mange Côtes-de-Nuits vine, er Clos de Lupés farve i nogle årgange en smule lys, men det skal man ikke lade sig narre af. Duften er meget intens og udvikler sig endnu mere efter et par minutter i glasset. Vinen har en flot struktur og dybde med slottets klassiske Nuits-St.-Georges karakter med nuancer af kirsebærsten, marcipan, vanille og sort peber. Det er en meget helstøbt vin, som samtidig er meget charmerende. Udviklingen runder den yderligere af.

Prøv den f.eks. til kødretter med vildt eller lam eller til and med rødvinssauce eller til ikke alt for kraftige oste.
219,00 DKK
stk.
Lupé-Cholet Clos de Lupé
Duften er koncentreret med karakterer af modne røde frugter. Smagen er meget flot, med en god koncentration og igen en meget dyb og charmerende karakter af modne frugter. Det er en stor vin, som har en meget spændende balance mellem styrke og finesse, og som helt klart er en af de bedste repræsentanter fra et område som ofte står i skyggen af sine to umiddelbare naboer Gevrey-Chambertin og Chambolle-Musigny.
499,00 DKK
stk.
Gomaine Pierre Amiot et Fils Morey Saint Denis
Vinen har en flot, dyb, blank, rubinrød farve. I duften finder man røgede nuancer og toner af skovbær og kirsebær. I smagen er vinen meget fyldig og struktureret, med god mineralitet og velour. Den slutter med en lang, kompleks og harmonisk eftersmag, som afslører tannin nok til flere års lagring.
699,00 DKK
stk.
Domaine Humbert Frères Gevrey-Chambertin “Vieilles-Vignes”
I sin ungdom er vinen stadig en smule præget af træfad i duften, men det harmonerer fint med de ellers krydrede, frugtrige og en smule eksotiske toner, som kommer frem. I smagen er vinen flot struktureret med en god velour og en meget kompleks karakter. Den slutter harmonisk, men man fornemmer en del tannin, og vinen vil derfor kunne modnes i mange år endnu – og blive større af det. Men allerede nu er det en stor vin!
850,00 DKK
stk.
Huguenot Gevrey-Chambertin 1er Cru Les Fontenys
Backe Vin | CVR: 28 60 45 64 | Bjergegade 1.c, 3000 Helsingør  | Tlf.: +45 2624 9939 | info@backevin.dk